Criminal tendencies ([info]asaa) rakstīja,
@ 2005-01-03 19:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:amused
Mūzika:swh rock

nevareeju vakarnakt aizmigt. un pa nakti loti slikti guleeju. zinu, ka pilnmeeness mani ietekmee diezgan juutami, bet vins tacu ir dilstoss! no riita bija pusiite vien no vina palikusi. orandziiga. pamodos pirms 6iem. un VISS! daaviida nebija skolaa, taadeel bija 2as veestures. es tacu neierubiijos tekstaa! geometrijaa suudi. vnk ne-sa-pro-tu. un VISS! bet algebraa jauno vielu par veertspapiiriem laikam sapratu. tik viens miseeklis - joprojaam liidz galam neierubiijos veksela noziimee... hmm... fuck.

domaaju iet uz Barbaras Gailes izstaadi, gandriiz iecaapoju ieks galerijas, bet izdomaaju, ka sodien ne. nopirku taas baterijas un pastaigaaju kadas 30min pa vecriigu. pa Doma laukumu un dazaadaam ielinaam. zeel, ka Martas Krastas galerijaa ir taadas cenas. bet smukas lietinas tur var atrast. patiik vieni auskaru pa Ls12 un dazas kruuziites.

uz naakamo 2dienu jaaizlasa Kakiisa Dzirnavas, uz 3dienu jaasagatavo zinojums par teemu "Jaunvaardi" ar teksta paskaidrojosu tabulu. ko es tajaa tabulaa liksu?! tabulaa!!! piemeerus? kaa tad! tie zinojumi man nepatiik. labi, nekad zemaak par 8 neesmu dabuujusi, bet tas darbs.. process, kas ilgst, kameer to dabuu gatavu. nevienam jau neinteresee, kaa to izdara. zinu, zinu - tas un sitais viss manas naakotnes labaa.. kaut neliels mierinaajums. +jaanokaarto eksaameni, bez kuriem es nesasniegsu NEKO no taa, kas ietilpst manos naakotnes plaanos. plaani man ir LIELI, bet veel cels ejam, un liekas, ka mans cels nebuus gludu asfaltu veidots.
taa ir - jo LIELAAKI plaani, jo gruutaak?

izraadaas, ka 1 fotoaparaata baterija maksaa Ls3.50. nu come on! un cik tad maksaa 1as filminas attiistiisana?

soriit, ierodoties skolaa, saneemu nelielu triecienu.. mans klasesbiedrs iekluva smagaa auto katastrofaa. masiina apmeta 3 kuulenus un ietriecaas kokaa. tagad Austriitim 3 nedeelas jaapavada slimniicaa. kaut kas ar mugurkaula skriemeliem. dzirdeeju vina balsi pa telefonu... vina dziivesprieciigaa un jauki neraatnaa un nespetnaa balss paarmainiijusies uz nobijusos, klusu un loti skumju... paziit nevar.
loti zeel.
gruuti noticeet.
buus janoorganizee klases ciemosanaas pie vina. lai uzjautrinaatu, uzmundrinaatu un apgaadaatu ar saldumiem ;)
tikai tagad saprotu, cik loti vina smiekli, izteicieni un faniigie gaajieni truukst.. cik loti tie uzjautrinaaja.. dazreiz lika smieties liidz asaraam..
es vnk nesaprotu - kaadeel ar labiem, patiesiem cilveekiem taa (jaa)notiek? ...bet nelabie staigaa pa ielaam?
-lai sodiitu tuviniekus. bet tur kaut kam veel jaabuut.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]engell
2005-01-03 22:55 (saite)
njaa... es arri nekad neesmu sapratusi, kaapeec kkas ljauns notiek ar cilweekiem, kuri tie ir wismazaak pelniijushi..

(Atbildēt uz šo)


[info]miss_sixty
2005-01-03 23:27 (saite)
...aii baigii man vinja zheel...vinjsh tak mana "labaakaa draudzene"...
nju neko aizsuutiiju sms, lai turas,un ka naakamnedeelj ieshu ciemos...:)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]asaa
2005-01-04 15:11 (saite)
vins ir prieks skolaa... ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?