Criminal tendencies ([info]asaa) rakstīja,
@ 2006-03-09 11:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakardienas Vairak Saules garshiigaa pasta ar baziliku meerci, mazajiem tomaatiem un riiveeto sieru, kafija ar pienu un cigarete, draudzenes ilgi lolotaa sabiedriibaa, vinjas smukais puisis pie blakus galdinja un tas smukais apmekleetaajs, un taas latvieshu grupas liideris, un vispaar iesnas un smarzhiigaas luupas pie mana deguna, sapnji par vannu un nekaadas veelmes peec Hamleta, domas par gaidaamo nakti pie Vinja ar rasisma filmu un to, ka varu netikt ar Aigu uz kino, vispaar vel tad domaaju par bildeem, kuras tai filminjaa manaa somaa - paarmainjas peec - kraasainajaa -, kuru pec tam nodevu attiistiit, bet tagad jau nevaru nemaz ar tikt pie taam bildeem, kur Akmens tilts, ko daaviinaat Vinjam, jo Vinjs tachu tik ljoti miil to tiltu, un suudiigaakais tas, ka mans miiljaakais tilts iet paraleeli, un zinaams tachu, ka paraleeles nekad nesatiekas, bet varbuut alkjiimikji tur var ko dariit, ai, un vispaar tik daudz dienu esmu sapnjojusi, kaa lasiishu RL gultaa ar teeju, viinu, shokolaadi, un tagad, kad man tas viss ir, es to nedaru, un taa vienmeer, buus, Laima, man tie rozaa mini svaarcinji, jo man tie tieshaam piestaaveetu, redzeeji jau veikala spogulii, cik smuki ar maniem baltajiem shuuziem un dilushajiem dzinsiem tie izskataas, un vel taa zhaketiite ar kapuci un miss sixty melno jostu pa triisdesmit pieciem latiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]guceens
2006-03-09 16:32 (saite)
klausies..man jau bija ieshaavusies praataa shitaada doma... kad satiksimies (to mees noteikti izdariisim;)) tad mosh Tu vareetu kaadu savu bildinnu panemt liidzi... taas melnbaltaas! gribaas apskatiit Tavu maakslu... Ja Tev protams nav iebildumi...:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]asaa
2006-03-09 17:12 (saite)
but of course!

zin, kas ir diivaini - Tu jau esi nr.3, kas izsaka shaadu veelmi pedeejaas nedeeljas laikaa!.. ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2006-03-09 19:39 (saite)
hmm... ;)

bet jaasaka, ka man jau diezgan pasen bija taada veelme tb apskatiit Tavas bildiites... Liekas, ka pat es kaaud laiku apakalj Tev prasiiju vai kait kas nav digitaalaa formaataa...:) Taa kaa nebija, taapeec veeljoprojaam neesu neko redzeejusi no Tavas dailjrades ;) Tamdeelj ar bija taada doma! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]engell
2006-03-09 19:02 (saite)
nīīīī. to svārciņus nī. fuj. :P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]asaa
2006-03-10 00:25 (saite)
jii, jii ;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]engell
2006-03-09 19:49 (saite)
"vinjas smukais puisis pie blakus galdinja" - labi skan ;))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?