Criminal tendencies ([info]asaa) rakstīja,
@ 2004-11-06 11:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:?

absoluti lieka
sodien manam vectetinam paliek 75... pie brokastu galda dzeram sampi, kafiju un edam maizi. bet es peksni viena bridi sajutos lieka. es pie siem cilvekiem nepiederu. man ar viniem nav neka kopiga. mums ir loti atskirigi uzskati. es vnk esmu lieka saja "pasakuma", si dzivokla dzive. es vinus nepazistu. es pat nezinu, kadu muziku vini klausas. pat nezinu vinu pagatni.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polly
2004-11-06 13:04 (saite)
vēlviens svinētājs!?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]asaa
2004-11-06 19:25 (saite)
aha;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heartstripper
2004-11-08 11:43 (saite)
Ar vecvecaakiem taa gadaas, neuztraucies, jo vinji ir no pavisam taalas pagatnes un reizeem shkjiet it kaa no citas pasaules :)
Tomeer tie IR Tavi senchi.. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]asaa
2004-11-08 15:03 (saite)
bet tas nenozime, ka man vini ir jasaprot, jo es nesaprotu ka cilveki var meginat kadu ierobezot, gut par savu ipasumu tikai tadel, ka nemainas lidzi laikiem, un nevelas meginat un saprast, ka nevelas atkal meklet atbildes uz jau gutajam. bet atbildes mainas lidz ar laikiem. tas nav normali, ta tam NAV jabut, es to atsakos pienemt, jo ta daudziem jau ir sagrauti likteni. vienkarsi nelauju, ka ta notiek ari ar mani, ka esmu citu paklautiba un kontrole, kas manu brivibas un patstavibas velmi lauz uz aru vel vairak. es esmu dzimusi patstaviga, tadel ari neciesu matisko izturesanos no citu puses ka vienigi savas mammas. un tikai mammai ir tiesibas but un iztureties ka mammai. citu variantu atsakos pienemt, jo savu mammu milu, citu man nevajag pat tad, ja vina nav blakus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heartstripper
2004-11-08 15:11 (saite)
Nepieņem! Neviens jau to nespiezh :) Bet ar naidu Tu neko nepanaaksi, saglabaa veesu vienaldziibu, lai ir kaa muura siena starp jums. Ar lapnu smaidu, bet vienaldziigi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?