arta_aye ([info]arta_aye) rakstīja,
@ 2007-11-17 22:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un vispār
Neesmu šeit ilgi bijusi.
Nav nemaz sanācis laiks pie datora tā kārtīgi piesēsties, bet tas jau laikam nemaz nav tik slikti.
Šodien uznāca radošuma izpausmes vēlme.Mēģināju uztaisīt kolāžu.Kaut kas jau arī sanāca, bet necik spīdošs, līme ar tāda nekāda pagadījusies bija.Jānopērk būs vecā labā PVA.
Un tad vēl pamuļķojos ar gaismu un fotoaparātu.Brālis domāja, ka esmu dīvaina, jo sēdēju tumšā istabā un gaidīju beidzamies kameras taimeri, ko biju uzlikusi uz 10 sekundēm, rokās iežmiegusi zilu lāzerīti ar visām brāļa istabas atslēgām, kas bija pieliktas pie tā mazā nieka.
Beigās viena bilde normāla sanāca.Tā pat ar fotošopa palīdzīb tika uzprišināt, lai neredzās tur graudains melnais fons.Ja ir vēlme aplķot, tad to varat redzēt manā pieticīgajā deviantART lapā. http://artahh.deviantart.com/ vismaz šķiet, ka tāda tā adrese bija.
Nezinu vai tas ir drūmais rudens, vai jau jāsaka ziema, bet depresija nāk virsū.Viss liekas tik draņķīgs cik vien var būt.Pat miegā neredzu neko patīkamu, īstākie murgi nāk virsū.Tā jau nepietiek ar vācu valodas murgiem, kas man ir 6 stundas nedēļā.
Varētu tač arī kaut kas jauks notikt, vai varbūt nē?
Vienalga.
Pašlaik esmu pārāk pieēdusies visādus labumus, ka nespēju domāt.hāā.Letiņu cienasta galds vienmēr kārtīgi klāts.Nevar saprast, vai tas labi vai ne.
Esmu jau aizvērusies :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?