areus ([info]areus) rakstīja,
@ 2011-04-16 19:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šonedēļ bija samērā pavēsa nedēļa pēc pēdējās siltās nedēļas. Nedēļas nogalē gan tagad paliek siltāks.
Iepriekšējo nedēļu dabūju vēl vienu darbiņu - dodos pastaigāt ar vienu suņu meiteni. 3 -4 nedēļa pa stundai, t.i. papildus 30 -40 eiro nedēļā. Paliek jau aizvien labāk ar finansiālo situāciju - varam dzīvot.
Svētdien nācās spēlēt dievkalpojumā Maria vom Siege baznīcā. Viss jau būtu labi, ja man nepaziņotu stundu iepriekš. Tiesa man vēl kārtīgi jāiemācās katoļu liturģija, jo man neviens nepalīdzēja, tāpēc bija pāris nesaprašanās. Bet viss beidzās labi, beigās dabūju 20 eiro, kas kā vienmēr nāk tieši laikā.
Šo nedēļu no pirmdienas līz trešdienai daudz sanāca strādāt, mazāk atlika laika mācībām, pie tam pa vidu noliku iestājeksāmenu baznīcas mūzikas konservatorijā (pakļauta Vīnes ercdiacēzei).
Trešdien pēc darba svinējām manu dzimšanas dienu, sanāca ļoti jautri un pie tam jautrā kompānijā. Ieradās Juliāna, vakarā arī Helēna - viss notika spontāni. Bildes var redzēt feisbūkā.
Ceturtdien biju visai nervozs, jo pa dienu bija iestājeksāmens. Visvairāk mani uztrauca dziedāšana, jo nebiju dziedājis 5 gadus. Viņi protams pamanīja, ka man ir problēmas, jo galīgi neskanēja un biju satraucies. Pēc tam viņiem bija apspriešanās. Pēc tam vēl uzrakstīju pavisam vienkāršu mūzikas teorijas testu. Tad man paziņoja, ka mani ņem, jo ir brīva vieta. Tiesa, man meklēs dziedāšanas skolotāju, kas varētu man palīdzēt man. Tad skatīsies kā ar mani būs pēc 2 mēnešiem. Teica, ka man daudz jāstrādā. Ar ērģeļspēli gan nebija nekādas problēmas. Pirmdien ar skolotāju sastādīšu programmu. Gribu vēl arī stāties Privātuniversitātē.

Šodien lasu grāmatu "Mūzikas skaņas". Iesaku izlasīt.

Citāts no bībeles, kurš mani uzrunā un vijas caur visu grāmatu "bet dzenaties papriekš pēc Dieva valstības un pēc Viņa taisnības, tad jums visas šīs lietas taps piemestas."


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?