areus ([info]areus) rakstīja,
@ 2011-03-15 21:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Brīvdienās biju pie mammas Zviedrijā - aizlidoju no Vīnes pa taisno uz Stokholmu. Atradu veidu, kā nav jāpārmaksā par ceļu no lidostas līdz pilsētai. Diemžēl lidostas mājaslapā tas nav minēts, bet kaut kā uzgāju. 3 dienu transporta biļete Stokholmā māksā 16 ls, kamēr Vīnē ap 11 LS - nedēļas biļete. Ir atšķirība. Un kā man riebjas tie sīkie akmeņi, ar ko nokaisītas visas ielas.
Sapratu, ka mammai gribās atpakaļ uz Latviju, jo viņai tur nav neviena, ko pazītu. Jā, zīvo vinā dzīvoklī ar latviešiem, bet diemžēl ne vienmēr latvietis ir tas labākais dzīvokļa biedrs. Bet atpakaļ viņa arī īsti nevar braukt, jo Latvijā darbu nevar tik viegli atrast.
Ieguvu daudz jaunu drēbju.

Šodien biju atspēlēt vienam citam profesoram. Viņš teica, ka esmu gatavs. (Sie sind fertig. Alles ist fertig) Tā arī pateica un neko vairāk :D Viņš teica, ka varu mierīgi tālāk gatavoties arī bez skolotāja....jā.....nez.....Tagad neko nesaprotu, jo Čapeks man iedeva jaunus gabalus, ar kuriem man nemaz tik viegli neiet, pirksti ķerās, lai gan esmu mācījies.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?