areus ([info]areus) rakstīja,
@ 2011-02-06 19:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Otrdien satikos ar profesoru, paspēlēju viņam. Viņš teica, ka man uz eksāmeniem būtu jāiemācās kaut kas grūtāks, lai parādītu sevi no labākās puses, jo man vairs nav 18, bet pāri 20. Viņš man tur sadeva tādus gabalus, kas pirmajā mirklī mute palika vaļā, bet tagad jau esmu nomierinājos, jo vajag tikai trenēties, jo patiesībā tik traki nav, bet viegli arī ne. Jasadabū kaut kur klavieres, lai varētu arī paralēli ērģelēm vingrināties. Varēšu 1 x mēnesī iet pie viņa atrādīties, viņš man vismaz tā piedāvāja. Sapratu, ka nebūs jamaksā.

Nākosājās dienās sadabūju notis. Un sāku mācīties baha dorisko tokātu un fūgu (BWV 538). Nākamnedēļ pieķeršos S. Franka 3. korālim a moll.
Anete aizbrauca uz Grācu, tagad tur izklaidējas ar Helēnu. Piektdien, setdien daudz biju kopā ar Sabīni - pieskatījām Džovanni, gludināju drēbes un tīrīju viņu lielo dzīvokli. Bet vismaz kāda nauda tagad ienāk. Vakar Sabīnei nopirkām zilu mētelīti - izskatās par visiem 100, kā arī zilu ausaini.

Man uzrakstīja viena sieviete, kura piedāvā darbu, Marija mūs abus ieteica. Viņa laikam grib, lai mēs pieskatām viņas 5 gadus veco dēlēnu, viņs arī mācās mūziku, tā kā kaut kas vairāk vēl jānoskaidro. Jānorunā tikšanās.
Šodien bijām pastaigāties pa Donavas salu. Ārā bija ļoti saulains un pasilts. Sabildējām bilžu bildes :)

Rīt atkal jauna nedēļa....


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?