areus ([info]areus) rakstīja,
@ 2010-12-28 21:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar bija jauka saulaina diena. Aizbraucām uz Kalenbergu - ārpus pilsētas robežai. Pastaigājāmies pa vīna kalniem, pareizāk, ripojām lejā no kalna uz Vīnes pusi :D Vēl šodien sāp kājas. Bijām arī IKEA - nopirkām 1 lielo ziemas segu, 2 vasaras segas, gultas veļas komplektu, 2 spilvenus (Anetei ortopēdisko), 4 dvieļus (2 lielus un 2 mazus). Kopā iztērējām 92 eiro, tā bija mūsu Z-svētku dāvana no Marijas un Paula.
Šodien aizgāju paspēlēt ērģeles, šonedēļ tikšu tikai 1 reizi - visiem lielais brīvlaiks. Marija man palīdzēja uzrakstīt e-mailu skaistā vācu valodā, lai es varētu to nosūtīt uz Vīnes baznīcas mūzikas departamentu (lai noskaidrotu daudzus jautājumus u.t.t) Gaidīsim atbildi. Arī austrieši ir birokrāti, jo ja zvana, tad visu laiku pārsūta pie cita, līdz beigās jāraksta e-mails.
Piektdien un sestdien pavadījām pie māsām muzicējot. Bet tā patīkami. Piektdien vēl pusstundu uzstājāmies ar Zsv.dziesmām Maria vom Siege baznīcā (tā baznīca, kur eju trenēties) Svētdien beidzot atpūtāmies un svinējām Ziemassvētkus. Kopumā - Svētki bija bija viena liela Z-svētku dziesma :D
Tikko atcerējos to Morisa bildi, kurā viņš ir izpušķots ar zvaniņu. Žetons bildētājam - baigi labā!

Šodien smējos, ka austriešiem ir sava īpašā valoda - austriešu. Jo viņi nerunā tik skaidri kā vācieši, bet kaut kādā mišungā. Tā man dažreiz rodas grūtības saprast, bet ar katru dienu paliek labāk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ggne
2010-12-29 00:14 (saite)
vismaz kāda ziņa!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?