zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2009-02-24 21:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
La Bomba de Tiempo


kulturálás izklaides turpinás pilná spará. kopá ar Karínu (franchu meiteni) bijám aizgájushi uz vienu no daudzajiem Buenosairesas kultúras centriem - Konex, kur katru pirmdienu spélé perkusuionistu grupa La Bomba de Tiempo. iepriekshminétajá linká var arí novértét viñu muzikálo sniegumu, bet uzreiz jásaka, ka viñi ir neprognozéjami - katrs koncerts ir pilnígi individuáls un neatkártojams, katru reizi ir pieaicináts cits viesmákslinieks. músu gadíjumá tas bija gjitárists, kaut gan manis péc viñu varéja arí neaicinát, jo kádu 10 sitamo instrumentu troksní viña sniegums nebija sadzirdams.

bet pasákums lielisks, kádi 15-20 cilvéki uz skatuves vairák ká pusotru stundu árdás ar savám perkusijám, péc katrám páris dziesmám cits múzikjis nák priekshá un speciálá zímju valodá vada visus páréjos, ne mirkli nezaudéjot improvizácijas garshu.

pasákumam gan arí savas énas puses - pédéjá pusgada laiká grupa ir piedzívojusi popularitátes eksploziju, esot daudzi cienítáji, kas apmeklé koncertus katru pirmdienu (un tas shkjiet tá vérts, jo grupa sevi nekad neatkárto). pirmajá nedéljá, kad aizgájám uz koncertu, vairák ká stundu nostávéjám rindá, kas bija 2 kvartálu garumá, lai uzzinátu, ka Konexá ir "tikai" 1900 vietas, kas visas todien jau bija izpárdotas. uz shís nedéljas koncertu biljetes pirkám laicígi, bet vienalga nácás stundu stávét rindá, lai iekljútu klubá. par laimi, ká jau sheit Argentíná tas pieñemts, koncerts arí sákás tieshi stundu péc programmá minétá laika, neko nenokavéjám.

un bija tá vérts - grupa bija lieliska un skatítáji bija fantastiski, uz koncerta beigám pat zálé esoshie latvieshi nenocietás un sáka lekt, kliegt, sist plaukstas un visádi citádi árdíties lídzi jautrajam skatítáju púlim.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?