zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2017-06-17 09:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
whatever
jau vairākas nedēļas mani nepamet uzmācīga doma aizbraukt no Buenosairesas. izgājšnakt šī lēkme saasinājās līdz līmenim, ka pamodos pēc 3 stundu miega un nevarēju otrreiz aizmigt. izgāju pastaigāties pa rītišķo pilsētu "that never sleeps" un parezumēju:
- izgājšgad pabeidzu univesitātē visus tango priekšmetus. varu turpināt studēt visu pārējo diplomam nepieciešamo, bet nav besīgas motivācijas.
- maijā sastrīdējāmies ar vienu deju partneri un nolēmām vairs kopā nedejot. otrai deju partnerei ir tik maz laika, ka par nekādu nopietnu izaugsmi runāt nevar un arī nevajadzētu. vajadzētu atrast jaunu partneri, bet tas ir aptuveni tāpat kā ar bitēm.
- šonedēļ studentu trūkuma dēļ aizklapēja skatuves tango programmu, kurā biju iestājies martā, lai turpinātu pilnveidoties.
- nesezonas un relatīvi jaunās valdības uzģenerētās krīzītes dēļ milongas projekts buksē. ieguldīt katru nedēļu pasākumā 50-100 usd analogu un 20-30 stundu darbu kkā nemotivē. nemotivē arī tas, ka besīgi aizņemtajai partnerei laika trūkuma dēļ nesanāk izveikt savas aktivitātes, un visam papildus regulāri iestājas nervutrīces par līdz galam nesaorganizētajiem pasākumiem. šodien runāsim ar kluba saimnieci, kā minimizēt mūsu zaudējumus uz viņas "mazās, bet negodīgās" peļņas rēķina, bet perspektīvas nav spīdošas.
- pirms pāris nedēļām dabīgā nāvē izčākstēja "ne-attiecības", kuras, visticamāk, nemaz nebija jāsāk. tas, protams, uz labu. bet tendence tā pati.
- ko vieglāk atrast - jaunu attiecību partneri, jaunu deju partneri, jaunus tango skolotājus vai mazāk plēsonīgu klubu - uhmmm, no f... idea.
- ah, un 1.oktobrī beidzas pašreizējais dzīvokļa īres pasāciens. iedomāties gemoroju ar kkā sakarīga atrašanu pieņemamā vietā un par saprātīgu cenu negribās.

ir tāda sajūta, ka operāciju placdarms pamazām attīrās, lai dotu vietu jaunu lietu un vietu uznācienam, tik nav skaidrs, kad, kur, kā, ar ko utt.

45-gadnieka krīzīte, ne? pat ieklabinājās pēc daudzu gadu pārtraukuma...

p.s. hehe, un pēc daudzu gadu pārtraukuma šodien pats atcerējos, ka man ir vārda diena, kuru šeit neviens, ieskaitit mani, nesvin.

daudz laimes vārda dienā, Arturo!!!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?