zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2012-03-24 11:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pieteikšanās rītdienas skrienammērķim
rīt "starptautiskais" Colón - Paysandú pusmaratons. starptautiskais tādēļ, ka distance šķērso Argentīnas un Urugvajas robežu. "starptautiskais" tādēļ, ka, cik redzēju dalibnieku lapā, vienīgais skrējējs, kurš nav argentīnietis vai urugvajietis, būšu es.

un par mērķiem. par jaunu PB pie šīs sezonas treniņapjoma 175km laikam domāt nav vērts. arī pēdējie treniņa un sacensību daudz īsākie skrējieni neliecina, ka es varētu nodesot 21.1km 4:31 tempā, kas būtu par ar sekundi labāku tempu un pusminūti labāku rezultātu kā izgājšgad Kuldīgā (toreiz: 4:42 ar finālo rezultātu 1:35:41). draugs runkeeper-is nupat sarēķināja, ka līdz Kuldīgai izgājšsezon mana kilometrāža bija 830km (pagājušā vasara šeit nebija tik karsta, līdz ar to es skrēju arī visu decembri, janvāri un februāri).

līdz ar to es būtu ļoti priecīgs neuzstādīt personal worst pusmaratona rekordu, līdz ar to vēlamais minimālais temps: 4.45 un koprezultāts zem 1:40:52.

un, protams, viss atkarīgs no daudziem papildus apstākļiem, teiksim temperatūras - vēl ir ļoti agrs rudens un 10 no rīta, kad sākas skrējiens (un man beidzas jau gandrīz pusdienlaikā), temperatūra var būt gan 15-18 grādu, gan arī 25-30 grādu. kā jūs labi saprotiet, tas ietekmē rezultātus radikāli. accuweather Kolonā pašlaik rīt no rīta sola 19-22 ar realfeel-u 21-26 un mitrumu 23%. jo ātrāk skriešu, jo mazāk karstuma jutīšu.

labi, dodos uz busu, turiet īkšķus! par panākumiem ziņošu.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?