zamza ([info]arc) rakstīja,
nu vispār, cik es esmu lasījis tavu blogu, tu skrien vēl ātrāk;-) un es jau to visu arī daru lēnām un ļoti pakāpeniski: nav tā, ka es šodien izdomāju, ka skriešu 21K un noskrēju, man jau šogad 175km, +105km Nov-Dec Buenosairesā. un tas, cik es vēl Paragvajā Aug-Okt noskrēju, man vispār nav piefiksēts, tur man bija treniņš ar personīgo treneri 3-reiz nedēļā.

ar pulsu tiksim galā, kam gan tad es sev beidzot Ziemasvētkos pulsomtru uzdāvināju? baigais insight un palīgs spēku taupīšanā!

par V. forši, tad jau man gada plāns +/- skaidrs: šite pat mums ir 10K un 7K martā, 10K un 8K maijā, tad V. pusmaratons un, tad jau šabu nav, bet man domāt, ka lielo M. novembrī vajadzētu mēģināt pieveikt Buenosairesā - ar 9 mēnesu treniņu takš man pietiks, ne (ar 120-150K @ month)?

par vārda dienu - forši. par 17.jūliju - mazāk forši, nebija man ieceres tik ilgi Ljā marinēties, gribējās vien tavu vārda dienu atzīmēt un viss. no otras puses... kādēļ gan ne? te tāpat būs barga jo barga ziema...

btw: neesi RunKeeperī gadījumā iemaldījies? varbūt iečekojamies vienā streetTeam-ā? ar šito M., to, kurš P., jau sakonektējāmies.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?