zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2010-02-08 09:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
high point of the year #tw
nu, ja es rakstīju, ka Cranberries koncis būs high point of the day, tad es biju riktīgi kļūdījies. piektdien pēc konča un vēl pat šodien šķiet, ka tas pagaidām ir high point of the year. youtube jau ir pilns ar koncerta ierakstiem, tiesa, pārsvarā gadījumu attēls un skaņa ir baisā mobilā telefona kameras kvalitātē, šis diemžēl, ir viens no labākajiem ierakstiem, un priekšstatu par koncerta atmosfēru tā īsti tomēr nesniedz.

no koncerta dzīvajā dažas pārsteidzošas atziņas:
- ja agrāk šķita, ka Cranberries ir tikai dažas roķīgas dziesmas un viss pārējais tik tādas balādes vien, tad dzīvajā saproti, ka vismaz puse dziesmu ir riktīgi "smagas" - ar riktīgu ģitāru, un ar pašu Doloresu, kura pati gandrīz kā zombijs ķērc nodzertā balsī dziesmā Zombie, teiksim
- jā, un nezināju, ka Doloresa ļoti labi var paņemt arī augšas (paklausieties Linger dziesmas beigas klipā augstāk, noklausījos vēlreiz to pašu dziesmu no savas mūzikas kolekcijas - tur nekā tāda nav!)

un pati galvenā atziņa: dzīvi mūziķi ir jāklausās dzīvajos koncertos - tā ir pavisam cita pieredze gan no šova, gan pašas mūzikas kvalitātes, gan arī atmosfēras viedokļa. pat koncerta organizētāji līdz galam īsti nebija prognozējuši Cranberries popularitāti Buenosairesā - 5.feburāra koncerts bija pilnībā izpārdots jau janvāra sākumā un pēdējā brīdī tika pielikts papildkoncerts 6.februārī, kuru arī laikam beigās izpārdeva gandrīz sausu.

lieliski. un arī koncerta norises vieta: Lunaparka stadions bija lielisks - lieliska skaņa un laba redzamība no jebkuras stadiona vietas.

jau ir biļetes uz nākamo koncertu Lunaparkā - Kusturicu 18.februārī.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?