In bubbles I trust ([info]ansens) rakstīja,
@ 2005-07-07 21:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Un tad kaadu ceturtdienu...
Ienaak viens no indusiem virtuvee, un saka - vakarinjas atceltas! Kaada runa - trauku mazaak, briivaa laika vairaak. Tik vakarinjas bij taadas normaalas paredzeetas. Viesniicas darbiniekiem, ar haljavno viinu, liidz vieniem naktii... Praataa pirmaa doma - GM baigais kraans, noleemis naudu nedaudz ietaupiit.
Peec briizha saak ienaakties pusdienu trauki, eediens nav aiztikts. Kliist baumas, ka 200 viesi iespruudushi Londonaa, nav vienkaarshi vareejushi ierasties uz pusdienaam.
Naakoshaa zinja - esot 8 spraadzieni undergroundaa. Tip veestule no alkaidas, apsveikums londonieshiem sakaraa ar 2012 gada olimpiskajaam speeleem. Tagad viss kljuust skaidrs.

Peec briizha seezhos uz sava divritenja, braucu maajup. Celjam paredzeetas 10 minuutes & 8 juudzes. "piesardziigie" britu patruljnieki taalredziigi sleegushi vieniigo tuneli, kas savieno lidostu ar pilseetu. Naakas braukt apkaart. 25 juudzes, 40 minuutes un atklaati vairaaki jauni celji.
TV saka ka spraadzienu bijis mazaak kaa baumots, mobiilais sanjeemis rekordlielu sms un zvanu skaitu no Latvijas. Visiem interesanti - kas te notiek? Da nekas jauns ...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?