annuska ([info]annuska) rakstīja,
varu padalīties ar it kā labākā uteņa atrašanās vietu - Eberswalden/Bernauer Str., tur līdzās parastajiem krāmiem ir interesantas paššūtas drēbes. Tas ir svētdienās, un mēs ieradāmies diemžēl ap pusdienlaiku, kad karstums nebija izturams. Sestdienās ir pārtikas tirgus, bet nu tas ir lokāli.
Cik es saprotu, Tu, tāpāt kā es, pēc muzejiem īpaši nekāro, taču uz Hamburger Bahnhof laikam tomēr ir vērts aiziet. Bet gan jau ka jūs toreiz tur bijāt.
No centriem man vislabāk patika Austrumberlīnes pusē apkaime no Aleksanderplatz gar TV torni, iela pa kreisi no parka ar pasāžu starp mājām un tad pa Unter den Linden līdz pat Br. vārtiem. Visas tās strūklakas un tā. Pie TV torņa strūklaka katru apaļu stundu taisa visādus pigorus, un piektdienās tur ir daudz interesanta izskata jauniešu.
Un vēl Potsdamas laukuma debesskrāpis man patika tāpēc, ka no augšas var labāk saprast, kas ir kur, uztvert kā kopumu. Viena es būtu mēģinājusi iziet visu kājām, bet nu no Aleksanderplatz līdz sagrautajam tornim ir divu stundu gājiens...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?