annakate ([info]annakate) rakstīja,
@ 2004-09-22 15:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:laaabs
Mūzika:naaaav

rudens
kaut kaa taa vasara tik aatri pagaaja.. pamaniijos pat 2 reiz iemiileeties, joks kaut kaads...

esmu mazliet taa kaa noruupeejusies, ka neiemiilos tresho reizi... :P hm, kapeec tas taa? kaapeec es vienjkaasrshi nevareetu palikt pie vienas skaistas un esteetiskas, un romantiskas , un dailjas, un vispaaar - pie kniebshanaas? hm.

kompliceeti. pavisam iisterminja attiecibas - tobish vienas nakts sekss kaa nesen sapratu reizi par visaam reizeem - nu, taatad shitaada veida padarishanas man tomeer neiet pie sirdc.

pavisam ilgterminja attieciibas - t.i. long term risks man arii ta kaa shobrid nevelk - galu galaa, kaa pamaniiijos noskaidrot , laulibaa - un kopdziive vispaar, galau galaa pirmam kaartaam ir bizness. saimnieciska rakstura fields ar ietekmes sfeeraam, varas paardali, resursu biidiishanu, plitikas taisiishanu, diplomaatiskajaam un citaam agresijaam.

mja.


nu re.

tad nu nonaakam, tur, kur esam - attieciibas 2 - 4 meeneshu garumaa, sekss - kvalitatiivs, sarunas - interesantas, un tad es saprotu, ka - ak! - atkal esmu iemiileejusies, tad nedeelju ir punkji un asaras, un tad es nosolos, ka kaadu laiku veltiiishu dziivi tikai sev, un tad - hm, joki iisteniibaa, kaut kaa nejaushi atkal iepaziistos, un saakaas viss no gala.


mja, jociigi tas ir tomeer.

kaadi secinaajumi?

kopsavelkot bilanci, shaads attieciibu modelis sevii ietver vairaak plusu kaa miinusu. tas noziimee, ka - protams, piestraadaajot pie detaljaam - kaadu laiku taa es ar lielu labpatiku vareetu padziivoties. :))



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?