Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 7., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:48
Labrīt, tautieši.
Vakar vakarā ar vīru izdomājām, ka jāsavāc 20 paraksti par to, lai Latviju pievieno ASV (pareizi, Latvija tad būs mazākais štats, bet varbūt tomēr..) un jāpaziņo, ka tauta tā vēlas.
Tad vēl šorīt izdomāju, ka uz tādiem piketiem kā vakar, jālaiž tikai cilvēki, kas ir piedalījušies vēlēšanās un kam ir tiesības ņerkstēt pretī. Tie, kas vakar radīja masu nekārtības nav vēl sasnieguši vecumu, kad drīkst vēlēt un ir pelnījuši ar steku pa pēdām, 3 mēnešus cietumā kā minimums un astronomisku naudas sodu, tā, lai viņi strādātu tikai uz soda atmaksāšanu. Pārāk daudz demokrātijas, mīlīši.
Un tiem, kas to visu ievārīja (Štokenburgers un Fabriks) vēl krutākus sodus, nodēvēt par valsts nodevējiem un pie aborigēniem viņus!!!!
Jā, esmu pret tādiem mītiņiem un masu nekārtībām, jo tagad no maniem nodokļiem tiks labots bruģis, likti logi, uzstādītas ceļa zīmes. Un tādēļ kāds policists, kurš vakar iespējams dabūja darba traumu, nedabūs kompensāciju. Un viss tikai tāpēc, ka kāds sagribēja iesēsties koalīcijas krēslos un savākt pāris punktus nākošajai Saeimai.

(14 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:14. Janvāris 2009 - 09:34
(Link)
Es domāju, ka par to tavu nodokļu maksātāju naudu galvenokārt ir labots tautas kalpu un viņu draugu finansiālais stāvoklis.
Ko tur iet raudāt par santīmiem, ja ņem vērā, ar kādu vērienu par to tavu naudu uzcēla, piemēram, pasaulē dārgāko tiltu. Vai tautas kalpiem greznas pilis.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:14. Janvāris 2009 - 09:42
(Link)
Ja Tev nav konkrētu pierādījumu par to, tad tā ir apmelošana (un tādu Tev noteikti nav!!!). Un LR batātākajai pilsētai ir tiesības celt tik dārgu tiltu, cik uzksata par vajadzīgu un tā ir nepieciešama lieta - tilts. Bet pa cik daudz ir pretenzijas par tilta izmaksām, es gribētu ieteikt padarīt to par maksas tiltu, lai atgūtu ieguldītos līdzekļus, bet man liekas, ka arī tad Tev tas nepatiktu.
Ja kas - visā pasaulē ir krīze, nevis tikai LR. Tas tā - ja kas.
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:14. Janvāris 2009 - 10:53
(Link)
Toties tu esi gatava pēc ne pārāk milzīga grautiņa atdot Latvijas neatkarību. Patriote :)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:14. Janvāris 2009 - 11:05
(Link)
par manu patriostimu ne Tev spriest.
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:14. Janvāris 2009 - 11:18
(Link)
Aizliegt man to nevari, ja raksti neaizsargātus ierakstus. Bet par tavu smieklīgo patriotismu liecina tavs smieklīgais teikums par pievienošanos ASV :)
From:[info]dzeina
Date:14. Janvāris 2009 - 09:36
(Link)
Jums vienkāršāk būs emigrēt.
[User Picture]
From:[info]olivija
Date:14. Janvāris 2009 - 09:38
(Link)
bet pati protesta akcija jau bija miermiiliiga...
un ne Shtokijs, ne Pabriks nevar atbildet par to, ko cilvēki dara peec vinju organizeetaas akcijas..
man atkal skumji, ka Godmanis pasaka, ka demokratijai pienacis gals, bet nemaz neskataas, kas bija iemesls tam, ka tie cilveeki taa uzvedaas, ne jau aiz miilestibas pret saeimu, tika dauziiti logi, protams, visi tie jaunieshi izskatiijaas diezgan pagrimushi, bet zheel, ka kaarteejo reizi neviens no varas nepadomaa, kaapeec cilveeki bija tik nikni.
un arii man derdzas, ka par maniem nodokljiem tagad labos bruģi un liks logus..
From:[info]dzeina
Date:14. Janvāris 2009 - 09:46
(Link)
jau vakar, cienot sazv.teorijas, liku uz to, ka viss bija organizēti, šodien policija to apstiprinājusi
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:14. Janvāris 2009 - 09:50
(Link)
Man visvairāk skumji, ka akcijas rīkotāji ir apmierināti ar akcijas norisi :(
Es, redz, domāju citādāk.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:14. Janvāris 2009 - 09:49
(Link)
Jā, uzaicinājums ierasties uz šo miermīlīgo akciju ar visādām ķēdēm, degmaisījumiem un ko tik ne - ir pats miermīlīguma kalna gals. Un skandēt "atlaist saeimu" arī - tā tāda parunāšana vienam toletē bez sekām. Laikam jau Štokenburgers un Fabriks ir par stulbiem, lai izdarītu secinājumus - kāds var būt rezultāts stulbam baram (cilvēki, vairāk par 1000 kļūst par stulbu, viegli vadāmu pūli), ja viņus kūda.
Jā, demokārātijai ir gals, jo sabiedrības lielākā daļa ar parakstiem izteica vēlmi nedod tautai iespēju atlaist Saeimu, bet Hitlers izdomāja, ka krutāk būtu tomēr šīs izmaiņas veikt. Un paziņo, ka sabiedrība pieprasa. nes, kā sauc tos, kas ir pret šo domu, un tā arī nobalsoja.
Visu var noorganizēt krietni vienkāršāk - ar parakstiem, bet tā nevar savākt punktus nākošajām vēlēšanām.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:14. Janvāris 2009 - 11:20
(Link)
jo sabiedrības lielākā daļa ar parakstiem izteica vēlmi nedod tautai iespēju atlaist Saeimu
Es neatceros kad buutu notikusi parakstu vaakshana, kur lielaakaa dalja _ar parakstiem_ izteiktu veelmi nedot tautai iespeeju atlaist Saeimu.
From:[info]esinja
Date:14. Janvāris 2009 - 10:11
(Link)
Sodus maksāt nāktos vecākiem :)
Es biju pārsteigta, ka ir tik daudz idiotu. Nē, negribu būt daļa ASV daļa. Labāk sametamies kādai vientuļai salai uz kurus vakardienas pāris simtus aizsūtīt.
[User Picture]
From:[info]missalise
Date:14. Janvāris 2009 - 10:35
(Link)
Es arī negribētu būt pie amīšiem.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:14. Janvāris 2009 - 11:04
(Link)
:D vispār jau tas par to asv bija līdzības ar saeimas atlaišanu, nevajaga uztver visu pārāk burtiski un būtu taču seksīgi, ja mums prezidents būtu afroamerikānis :D

> Go to Top
Sviesta Ciba