Dzēšlapa - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 7., 2009


[info]angel_girl13:48
Labrīt, tautieši.
Vakar vakarā ar vīru izdomājām, ka jāsavāc 20 paraksti par to, lai Latviju pievieno ASV (pareizi, Latvija tad būs mazākais štats, bet varbūt tomēr..) un jāpaziņo, ka tauta tā vēlas.
Tad vēl šorīt izdomāju, ka uz tādiem piketiem kā vakar, jālaiž tikai cilvēki, kas ir piedalījušies vēlēšanās un kam ir tiesības ņerkstēt pretī. Tie, kas vakar radīja masu nekārtības nav vēl sasnieguši vecumu, kad drīkst vēlēt un ir pelnījuši ar steku pa pēdām, 3 mēnešus cietumā kā minimums un astronomisku naudas sodu, tā, lai viņi strādātu tikai uz soda atmaksāšanu. Pārāk daudz demokrātijas, mīlīši.
Un tiem, kas to visu ievārīja (Štokenburgers un Fabriks) vēl krutākus sodus, nodēvēt par valsts nodevējiem un pie aborigēniem viņus!!!!
Jā, esmu pret tādiem mītiņiem un masu nekārtībām, jo tagad no maniem nodokļiem tiks labots bruģis, likti logi, uzstādītas ceļa zīmes. Un tādēļ kāds policists, kurš vakar iespējams dabūja darba traumu, nedabūs kompensāciju. Un viss tikai tāpēc, ka kāds sagribēja iesēsties koalīcijas krēslos un savākt pāris punktus nākošajai Saeimai.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba