Dzēšlapa - Mājsaimnieču lietas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 17., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:42 - Mājsaimnieču lietas -
Mana iedvesma kārtējo reizi mani ir iedvesmojusi un ne es došos marinēt kabačus un patisonus. Atradu arī olu marinēšanas recepti - arī to es kaut kad noteikti pamēģināšu!
Neaizmirstiet mīļie cibiņi aiziet pusdienās!
Tags:

(5 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]esinja_2
Date:17. Augusts 2007 - 12:05
(Link)
Baigi labais ir olas kaltēšana. Nu kad pāris dienas pirms.. sakaltē, saberž pulverī un izmanto! :)
From:[info]dzeina
Date:17. Augusts 2007 - 12:31
(Link)
Tikko paēdu šorīt taisītos salātiņus, paldies :)
[User Picture]
From:[info]missalise
Date:17. Augusts 2007 - 12:34
(Link)
Vai vari, lūdzu, ieteikt kādu labu recepti (praksē pārbaudītu) kabaču marinēšanai? Mana mamma visu vienmēr marinē tā - ļoti, ļoti pēc izjūtas, bet es zinu, ka man vajadzētu kaut ko konkrētāku. Protams, ja tas Tevi ļoti neapgrūtina. Man ĻOTI garšo marinēti kabači, bet mums mājās to marinēšana kaut kā nav ieviesusies.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:17. Augusts 2007 - 12:58
(Link)
Iedošu savas mammas recepti - uz 1L marinādes ņem - 1L ūdens, 2 ēdamkarotes sāls, 1 ēdamkaroti cukura, etiķi pēc garšas (es lieku 4-5 ēdamkarotes).
Burkā liek garšaugus - pāris daiviņas ķiploks, dilles, lauru lapa, sinepju sēklas, pipars un nedaudz koriandrs - ja ir. Tad liek virsū kabačus vai patisonus, uzvāra marinādi un pārlej. Tad pasterizē un viss :)

Ja kaut ko neskaidri izteicu, jautā - atbildēšu :)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:17. Augusts 2007 - 12:59
(Link)
Etiķi es ņemu parasto galda - 9%

> Go to Top
Sviesta Ciba