|
Augusts 17., 2007
11:42 - Mājsaimnieču lietas - Mana iedvesma kārtējo reizi mani ir iedvesmojusi un ne es došos marinēt kabačus un patisonus. Atradu arī olu marinēšanas recepti - arī to es kaut kad noteikti pamēģināšu! Neaizmirstiet mīļie cibiņi aiziet pusdienās!
|
Comments:
Baigi labais ir olas kaltēšana. Nu kad pāris dienas pirms.. sakaltē, saberž pulverī un izmanto! :)
Tikko paēdu šorīt taisītos salātiņus, paldies :)
Vai vari, lūdzu, ieteikt kādu labu recepti (praksē pārbaudītu) kabaču marinēšanai? Mana mamma visu vienmēr marinē tā - ļoti, ļoti pēc izjūtas, bet es zinu, ka man vajadzētu kaut ko konkrētāku. Protams, ja tas Tevi ļoti neapgrūtina. Man ĻOTI garšo marinēti kabači, bet mums mājās to marinēšana kaut kā nav ieviesusies.
Iedošu savas mammas recepti - uz 1L marinādes ņem - 1L ūdens, 2 ēdamkarotes sāls, 1 ēdamkaroti cukura, etiķi pēc garšas (es lieku 4-5 ēdamkarotes). Burkā liek garšaugus - pāris daiviņas ķiploks, dilles, lauru lapa, sinepju sēklas, pipars un nedaudz koriandrs - ja ir. Tad liek virsū kabačus vai patisonus, uzvāra marinādi un pārlej. Tad pasterizē un viss :)
Ja kaut ko neskaidri izteicu, jautā - atbildēšu :)
Etiķi es ņemu parasto galda - 9%
|
|
|
Sviesta Ciba |