anete ([info]anete) rakstīja,
@ 2016-08-13 15:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par smalkjuutiibu
mamma man teica, ka braalim piemiit taada smalkjuutiiba, kas man nepiemiit un nav saprotama, taapeec es braali, iespeejams, nesaprotu/paarprotu. nezinu, vai taa ir smalkjuutiiba, vai driizaak beernishkjiiga emocionalitaate, jo nekas dziivee nav licis izaugt un iziet no savas komforta zonas. un tas ir vinjas auglis, visaas iespeejamajaas noziimees - saakot ar to, ka vinja vinju ir radiijusi kaa fiziskaa plaanaa, kaa arii tas, ka nabassaite starp vinjiem nekad, nekad nav tikusi pat apdraudeeta, kur nu veel bijusi paarrauta. (par nabassaiti bija epizode manaa peedeejajaa seenju celjojumaa/seansaa; sapratu, ka daudzi konflikti ar mammu man radaas tieshi deelj taa, ka starp mums shii saite jau sen, sen, sen ir paarauta, bet kashkjos es uzvedos taa, it kaa muus veel kaut kas sietu kopaa. atbriivojoshi saprast : fuuu, shitas tak manaa galvaa tikai bija. kaa jau viss :) tas, ko vinja sauc par braalja smalkjuutiibu ir vinjas pashas nespeeja socializeeties ar savaam emocijaam, taapeec sho savu funciju vinja labpraat atdevusi vinjam un tagad kaa elles vaartu sargs ciinaas, kad meegjinu iebilst vai apshaubiit vinjas teiktaa patiesiibu. un viens, kaa mees zinaam, aatri vien noved pie naakamaa un rezultaataa, kaa vecajos labajos laikos, mamma izspeeleeja vainas apzinjas kaatri, asaraam aciis man sakot, kaa es vinju esmu saapinaajusi un pazemojusi, meeneshus atpakalj pasakot, ka es vinju nekopshu vecumdienaas, ja man taadeelj buus jaaziedo sava dziive, bet gan ievietoshu pansionaataa.
es redzu, kaa agraak, tas man buutu cepiijis, bet tagad tas mani tikai sadusmoja. un sadusmoja tieshi tas fakts, ka sho struktuuru es paziistu, esmu bijusi shiis izspeeles upuris un man zheel, ka mamma taa speeleejaas. jo peec 30 sekundeem no aizluuzushaas balss un asaraam vairs nebija ne minjas, lai arii zinu, ka prieksh vinjas shis paardziivojums bija iistaaks par iistu.

un tas, ka neapejos kaa ar jeelu olu ar katru, kas var no sevis izspiest asarinju, nenoziimee, ka man pietruukst smalkjuutiibas. blje


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?