anete ([info]anete) rakstīja,
@ 2004-11-27 14:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:a little bit sad

žēl...
tiko uzzināju, ka viens pazīstams cilvēks ir diezgan aizrāvies ar narkotikām...skumji- viņš tiešām bija talantīgs un dzīvē būtu ļoti daudz sasniedzis. pateikšu priekšā to, ka viņš bija sportists. visi apgalvoja to, ka viņš ar savu talantu tālu tiks...tiešām skumji!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]wilsone
2004-11-27 21:53 (saite)
moshka veel izkjepurosies...mans sirdsdraugs, moshka boyfriends , nu viss labais vienaa ar ciinaas ar narkotikaam, saapiigi redzeet, ka vinja balss intonaacija pamainaas, izmainaas acu skatiens.....bet vinjsh turaas, ciinaas!vinjsh izshkjiiraas no dragiem, kuri ir atkariigi, vinjsh maina savu dziivi, jo tieshaam to veelaas!!!paliidzi vinjam!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]anete
2004-11-27 22:50 (saite)
nu viņš man diemžēl nav tik labs draugs,tapēc nevaru īpaši viņu iespaidot vai palīdzēt nevaru.vienkārši labs paziņa,ko es līdz šim respektēju dēļ viņa pesonības un tā,ko viņš bija sasniedzis dzīvē līdz šim.tieši tā-bija.to visu viņš jau diezgan pasen ir pazaudējis un skumji,bet patiesība,ka viņš to neatgūs...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]wilsone
2004-11-28 16:08 (saite)
ja vinjsh tev ir laps pazinja, tad vinjsh var arii kljuut par tavu draugu.svariigaakais ir nepamest cilveeku taadaa briidi, bet izkjepuroties no taa var, es zinu, jo mans jaukums par 90proc tika tam cauri, un driiz buus visi 100 proc. vieniigais, kas ir-cilveekam vajag jeegu, lai no taa izliistu laukaa, un vinja ir..kautkur vinja ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]anete
2004-11-28 16:54 (saite)
jau pirmais iemesls,kapēc jebkā palīdzēt no manas puses nemaz nav tik viegli,ir tas,ka viņš dzīvo pavisam citā pilsētā,kurā agrāk gendrīz vai dzīvoju.tagad tas piederās pie pagātnes un tagad uz turieni aizbraucu apm reizi pa diviem mēnešiem.stulbi jau ir vienkārši ar kaut ko samierināties,bet pamazām sāku domāt,ka šinī sitoācijā nekas cits neatliek.un cik es zinu,tad pats stulbākais ir tas,ka viņš vēl līdz šim cenšas to noliegt,neapzinoties kādos "sūdos" pats ir!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?