andza_arrdh ([info]andza_arrdh) rakstīja,
@ 2005-10-27 13:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
BLOG RPG

OOG OMFG /OOG

Notikumi pēkšņi saasinājās. Pie vecā vīra kakla parādījās duncis (pie tam rozā!) un acumirklī no aizmugures, ēnā stāvējušais Rima stāva parādījās gaismā, novicinādams netīri dzeltenīgus (tālab auteniska paskata) papīrus viņam gar degunu.
"Mierā! Mierā!" izgārdza Kožuvārnis. Es redzu papīrus. Nu es arī atpazīstu, ka tie ir autentiski, jo tikai mūsu riebīg..., tas ir, es gribēju teikt, jaukais karalis Monstrozo VI VI VI, pasniegtu tos tik autentiski un pareizi... ērm, ar dunci pie kakla. Es labprāt, labprāt pastāstīšu visu. Vai vēl labāk parādīšu! Lūdzu, lūdzu, tikai noņemiet to dunci man nost no kakla (acis žilbst, bailīgi uz to glūnot) un lieciet tam asistentam beigt mēģināt pienaglot manu cienījamo kalpotāju pie durvju sienas! Lūdzu! Viss ir manā tornī! Es godīgi parādīšu!"


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]priss_asagiri
2005-10-27 14:45 (saite)
"Un pie reizes tu varētu atzīties, kāpēc tu pameti manu māti, Papu!!"

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

spam
[info]sapnjotaaja
2005-10-27 15:00 (saite)
*** vot saakaas ... meksilanju varianti LOLx3 bet ir labs***

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Hardware
(Anonīms)
2005-10-27 17:04 (saite)
Rim suddenly jumped back - "Damn it girl!" - because only now would he acknowledge the existance of a toy-like dagger near the neck of the oldtimer and the unicorn attacking buttler. He was surprised, no, more like shocked a bit and confused.

But he would not let it last too long, since he quickly evaluated the current situation and decided that everything is fine and no one's hurt.

"Tower, are we all going there?" he asked the girl.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Hardware
[info]andza_arrdh
2005-10-31 17:12 (saite)
Gaidam visi zirdzinju. Vinjsh noteikti kaut ko gribees dariit. Pidariigu domaajams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Hardware
(Anonīms)
2005-10-31 17:36 (saite)
If the girl kills the unicorn, we dont have to wait.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Hardware
[info]zive_
2005-11-03 21:19 (saite)
oog biki aizmirsu par shito, bet turpmaak, ja es tik ilgi esmu ko aizmirsis, tad pinjemiet, ka es uzbruuku tuvaakajam npc, censhos to uzshkjeerst un izdzert taa asinis, ja nav neviena npc tuvumaa, ta logjiski tuvaakajam oog off

Vienradzis paskatiijaas uz Rim un nodomaaja, lai tik pameeigjina kaads mani uzshkjeerst, kameer es neesmu sakapiijis lielo priezhu chiekuru lasiishanas skillu, tad kaads no maniem 9 dviinju braaljiem smagi mani atriebs.

Pats vienradziits prieciigi leekaaja klaat meitenei, kas tikko bija pazinjojusi, kaut ko par savu teevu, bet tas vinju iipashi neintereseeja, jo galvenais, ka shim vecajam izvirtushajam sakaarnim maajaa droshi vien ir tiiri labs pornograafijas klaasts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?