Kāds rakstīja,
Nu basically izskatās, ka esam atraduši uzvarošo kombināciju - bumerangs un... moar bumerangs.

Attiecīgi vajag bišku nonerfot bumerangu. Versijas būtu vai nu uzlikt kaut kādu debuffu pret armor, lai viņš tik smagi nedrāztu bruņotos. Vai arī uzlikt lai uz katru impactu viņam samazinās spēks un attiecīgi nebūtu tik spēcīgs crowd control (tas arī atceltu variantu, kad beigās nav nekāds survival, jo visu masu sabufotais bumerangs izgriež ātrāk nekā var pagūt nožāvāties)

Pie viena vajag buffot lietas, kas pagaidām ir bezjēdzīgas. Piemēram arbalets. Tā pēc būtības ir cane sūdīgā versija. Var viņu vnk paātrināt vai iedot kaut kādu bonusu pret armor.

Var arī interesantāk. Piemēram pārtaisīt par kaut ko līdzīgu Cho-ko-nu. Ideja tāda - lādējas ātrāk, šauj vājāk (bet ātrāk) un var uzlādēt vairākas bultas uzreiz. Teiksim, limits 5 bultas. Šauj ar ātrumu 2 bultas sekundē. Kamēr ir uzlādēts mazāk par 5 bultām, katras 2 sekundes ielādējas vēl viena bulta.

Vēl viena bezjēdzīgā lieta ir stuns. Man liekas derīgāk būtu uztaisīt stunu globālu, bet attiecīgi īsāku. Teiksim 2 sec stuns ar 30 sec cooldown. Tad viņu varētu izmantot gadījumos, kad uzbrūk reizē abās malās, lai pagūtu pārvietoties.

Un lategame vajag garāku. Citādi tos superieročus dabū tikai pēdējā brīdī, kad tā īsti pat vairs nav vajadzības pēc viņiem (nemaz nerunājot par to, ka šobrīd bumerangs izraksta visiem superieročiem vienā setā).

Vēl viena problēma šobrīd ir, ka spēle kopumā rewardo koncentrēšanos uz pēc iespējas mazāk ieročiem. Punkti, kuri ir iztērēti ieročiem, kas šobrīd nav rokās, nekādu dpsu netaisa. Tādēļ arī uzvar viena ieroča buffošana ar kritikāļiem un knockbacku, nevis dažādu ieroču atbilstoša izmantošana.
Varētu ieviest kaut kādu globālo damage statu, kuru izmanto visi ieroči (piekārtojot kaut kādu savu koeficientu) un tad apgreidojot ieročus vairāk uzsvērt viņu pārējās īpašības - lietas, kas viņus padara specifiskām situācijām piemērotus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?