andza_arrdh ([info]andza_arrdh) rakstīja,
@ 2009-04-13 23:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
GeLARPed
Uff, kaut kāda neprātīga nedēļas nogale sanākusi. Esmu bijis PC divos minilarpos un vēl bija jāsarīko kopā ar Bembiju sava dzimšanas diena. Dzimenes pasākums man pašam itin labi patika, un arī larpošanai nebija ne vainas. Par abiem esmu nolēmis uzcept pamatīgas kārtējās kritiskās Andžas recenzijas. Pirmo recenziju par Žanetes rīkoto LARPu var jau lasīt phunlv.blogspot.lv lapā ŠITEN TE. Sākumā ir kaut kāds in-game notikumu atskats, pēc tam vienk. iespaidi par LARPu, tā plusi un mīnusi. Kā arī beigās ir bildes, ja slinkums lasīt visu tur sarakstīto.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]darkjedi
2009-04-14 00:00 (saite)
Patiesībā ar nepacietību gaidu tavu kritiku par BSG minilarpu (droši vari brīvi rakstīt par negatīvo, ļaunā neņemšu). Gribās uzzināt kā īsti jutās PC, lai varētu izzanalizēt to kas beigās no visa tur sanāca/nesanāca un uzmaukt arī pārdomas no sava skatupunkta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kukainis
2009-04-14 12:43 (saite)
pag, bija kautkaads larps par Battlestar Galactica ? Like wtf ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2009-04-14 11:18 (saite)
nju es biju vairaak smagi noguris un bisku saruugtinaat peec nenormaalas hitfrukta nedeellas kaa iedzeeris un uz larpu devos ar daudz lielaaku negatiivismu kaa tu - tas tik taa for the record :P

aivvv

(Atbildēt uz šo)


[info]nightdancer
2009-04-14 13:51 (saite)
es domāju, ka bez pavediena KbKn ar recenziju, varēja iztikt, jo tagad noteikti saradīsies kaut kādi cilvji, kas būs nepamatoti apvainojušies uz mani, par to, ka daži ir aicināti, un citi nē, misojot pointu, ka es vnk gribēju paskatīties, kā tas ir no otras LARP puses, kā rezultātā es pieļāvu vairākas diezgan nozīmīgas kļūdas, un nākošreiz kritizējot larpus uz kuriem došos, iespējams būšu iejūtīgāka pret GM.

kopumā es zinu, ka visu varēja uztaisīt arī labāk, bet patīkami pārsteidz fakts, ka lietus, kā izskatās, pasākumu ir tikai glābis, nevis iznīcinājis pa visam.

velreiz paldies par recenziju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2009-04-14 16:26 (saite)
taadi bija jau pirms speeles zzanet :D :D :D

aivvv

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nightdancer
2009-04-14 17:14 (saite)
man tiešām žēl, ka viņi tā jūtās. man vnk nebija vajadzīgas vairāk sēnes mežā, un visi bija aicināti uz tusiņu pēc tam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?