andza_arrdh ([info]andza_arrdh) rakstīja,
@ 2008-02-22 22:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tātad 14, 15, 16 notiek Ikšķilē 20 cilvēku lielais LAN pārtijs, kurā mans nodoms ir ne tikai likt spēlēt daudz cilvēkiem, bet arī spēlet gana plašu spēļu klāstu un šoreiz tiešām visu sainstalēt laicīgi (zinot, cik ilgi tas ir 4-8 cilvēkiem, 20 cilvēku variantā mēs varētu tam ziedot ahujena daudz laika).

Nav jēgas runāt par to, ko grib spēlēt. Galvenais ir noskaidrot, ko negrib. Es te piedāvāšu kaut kādu, manuprāt, optimālo spēļu sarakstu. No tā td vēlams uzrādīt, kas jo īpaši nepatīk, un, ja ļoti grib, kas pierūkst.

FPS
Team Fortress 2
Quake Wars
UT2004
Quake 3
CS

Papildus varianti:
HL ?
HL 2 ?
Call of Duty 2 (4)?
Quake 4 ?
Battlefield 1942 ?
CS:S ?

Stratēģijas:
C&C: Generals
Battle for Middle Earth 2
Medieval: Total War 2
Supreme Commander
Company of Heroes

Papildus varianti:
Rise of Nations ?
Warcraft 3 ?
C&C 3:Tiberium Wars ?
Praetorians ?
Age of Empires 3 ?
Age of Mythology ?
Rise of Legends ?

Citu žanru spēles:
Rune ?
Kaut kādi RPG?
???


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]darkjedi
2008-02-23 11:44 (saite)
No šūteriem negribu CS.

No stratēģijām ne visai NoME2, SC un CoE dēļ tā, ka neesmu spēlējis un stratēģijas tomēr tāds žanrs kur nevar kā random šūterī uzreiz paķert peli un skriet. Bet nu ja pārējie ļoti grib, tad pofig var jau.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virus
2008-02-23 13:13 (saite)
Nu, principā es būšu pārsteigts, ja kopā būs kaut 4 cilvēki, kas ir tiešām spēlējuši SC.
3/4 no tiem 20 cilvēkiem noteikti nav hardcore geimeri. Un vispār - rts tāpat nevar visi vienā kartē salīst, ja ir 20 cilvēki, tā kā pie šitāda kvantuma ar rts mierīgi varēs kooperēties un spēlēt tās spēles, kas iet pie sirds. IMHO.
Droši vien der sainstalēt tās spēles, ko noteikti ir ar mieru spēlēt (un i tad es domāju, daudziem būs izaicinājums atbrīvot tos 20GB).

Mani savukārt pēdējie C&C, Total War sērijas un SC ir izlepinājušas un es ritīgi negribēšu Warcraftus un Age of Empires. Un par CoH - nu so, so.

Manuprāt, tik liels spēlētāju skaits pieprasa, lai tiktu izmēģināts Battlefield, ko parasti nav jēga spēlēt ar <8 cilvēkiem. Un droši vien 1942 ir prātīgākais variants tīri tehniskā ziņā. Lai gan esmu spēlējis arī 1vs1 battlefieldu, tikai tad tā kļūst vairāk tāda stalking spēle :D
Un es droši vien pārlieku nefanoju par parastajiem Quake.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virus
2008-02-23 13:20 (saite)
Ā un jā, Battle of Middleearth vnk galīgi neesmu spēlējis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]andza_arrdh
2008-02-23 15:08 (saite)
Esmu mierīgi gatavs atmest CS.

Par stratēģijām ir tā, ka tiešām par tām var vairāk individuāli vienoties, ko grib spēlēt, ko nē. BFME2 ir neslikts variants, jo ir diezgan vienkāršs un skaidrs. Tādā ziņā SupCom ir diezgan neparocīgs, jo ir pahārdkors.

Anyway, kaut kā jau būs jāizdomā, kā spēlēt tās stratēģijas, lai kaut kāds kopistikas elements veidotos (savādāk kāda gan jēga no 20 cilv. lan pārtija) Man liekas, ka interesanti būtu, ja varētu dalīties kaut kādās komandās, kas savā starpā dažādi izspēlē. Vienīgais sabalansēt būtu grūti. Nu šī lieta ir atvērta diskusijām. Tāpat atzīmēšu, ka tur varētu būt diezgan daudz ļautiņu, kas ir diezgan nehārdkori stratēģijās, vismaz noteikti vairums, un viņi visi vairums nebūs spēlējuši šīs spēles.


Galvenais, lai ļaudis ir vienisprātis par lielajiem FPS.

Es domāju, ka es varētu sagatavot vienk. vienu lielāku spēļu komplektu DVD diskos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virus
2008-02-23 15:27 (saite)
Es domāju, ka tas būtu visai ok variants, jo ne jau instalēšana aizņem visvairāk laika, bet gan spēļu vilkšana no blakus kompjiem pa LAN vadiem.

Nu, jēga, manuprāt, neizpaliek, arī ja netaisa kkādu turnīru bet visi sadalās grupās un kādas 3h starp lielajiem fps mačiem uzspēlē rts-of-choice.

Ja rīko turnīru, tad droši vien 2vs2 spēles ir īstais variants. Randomā sadalās grupās pa 4, grupās random sadalās komandās pa 2. No katras grupas vai nu uzvarošā komanda vai arī 2 spēlētāji ar visvairāk score (pēdējais man pat šķiet ņemamāks, lai nospiestu "uzvarošā neko nedarošā sidekick" efektu :D) tiek tālāk. Puse spēlē par augšējām vietām, puse par apakšējām. Tad atkal random grupas un komandas un atkārto, līdz paliek 2 cilvēki. Un tad ir epic kauja 1vs1 uz lielas kartes, kurā tad tiek noskaidrots absolūtais čempions.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]morwen
2008-02-23 22:24 (saite)
Damn, lasu, lasu un NEKO nesaprotu! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virus
2008-02-23 22:54 (saite)
Brauc un piedalies.
Tik un tā neko nesapratīsi, bet vismaz jautri būs :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]morwen
2008-02-24 01:14 (saite)
Tev būs jautri, ne man. Un tas vairs naf godīgi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2008-02-27 14:07 (saite)
ja nav Doom2, tad nav vērts...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?