andza_arrdh ([info]andza_arrdh) rakstīja,
@ 2007-06-28 10:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Death Proof bija vienkārši fantastiska filma. Tarantino nepieviļ. Pat uzlabojas. Kill Bill man patika mazāk. Šis ir žirgtāks un elegantāks, jo to nenomāc pārāk lielā "novāc Geitsu" ambiciozitāte.

Redzēju Die Hard 4 treileri. Man jau ir droša pārliecība, ka filma būs totāls sūds. Tajā viss izskatās nepareizi - Makleinam nav jābūt kaut kādam otram Neo, bet gan vaimanājošam, neskūtam vecim, maikā, kurš drīzāk pret savu gribu tiek ierauts notikumos. Tieši viņa cilvēcīgais elements bija tas, kas padarīja manāas acīs "Die Hard" filmu tik pievilcīgu. Visādi kretīniskie vēsie Stīveni Sīgali un tamlīdzīgie filmu ubermenši ir garlaicīgi. Es gribu redzēt cilvēcīgu un dažbrīd komisku izmisumu, bet neizskatās, ka "Die Hard 4" ies šo ceļu. Phe.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virus
2007-06-28 12:07 (saite)
Nā, es domāju, ka līdz sīgalam brūss vienkārši nevar nolaisties. Ir kkas, kas tomēr vilisu iemet vismaz vienu klasi augstāk. Vai tas, ka viņam ironiskais smaids sanāk dabīgāk vai arī tas, ka viņam "un atkal viss jādara pašam" stila gaušanās iznāk labāk.
Oh well, spekulācijas laikam var nobeigt vai, gluži otrādi, uzsvilināt ar jaunu spēku tikai noskatoties filmu. Šķiet, jau rāda.

(Atbildēt uz šo)


[info]zive_
2007-06-29 13:54 (saite)
Taisniiba... Bruus vienmeer ir bijis kaa inx no riitiem... nu ar attieksmi viss ir suuds.

(Atbildēt uz šo)


[info]zive_
2007-07-02 10:47 (saite)
Die Hard 4, tur bruus nebija pilniigs neo... bet gan taads riktiigs amerikaanju varonis, kam gan ne obligaati buutu tur jaatuseejas bet nu vinjsh te izlemj riktiigi rauties.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?