andza_arrdh ([info]andza_arrdh) rakstīja,
@ 2006-03-07 15:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pieņemu, ka visi jau ir dzirdējuši par pašreiz aktuālo ņemšanos ar LFFB mistkasti.
Tas ir sasodīti smieklīgi, kādu ažiotāžu spēj sacelt viss šis nieks, un tas noteikti kaut ko liecina par visiem, kas tur posto (arī mani, heh). Un liecina to, ka runa, protams, nav par nepieciešamību pēc tīrības (kas gan arī ir vajadzīga), bet gan par nepieciešamību pēc kasīšanās. Visos šajos cilvēkos ir un paliek kaut kāda sasodīta cemme vienam uz otru, un tāpēc tiek izmantot katrs sīkākais iemesls, lai sāktu ēsties. Secinājumi?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]galadriela
2006-03-07 15:53 (saite)
Man gan liekas, ka kašķa pamatā ir lffb vecā gvarde pret jaunajiem neaudzinātajiem Kurbeliešiem.

Paši savā starpā jau mēs saliekam plastmasas smaidus un rullējam uz nebēdu.

Dažiem no lffb cilvēkiem atsevišķi jaunieši šķiet ļoti netīkami. Iemeslus gan varu tikai uzminēt. Bet tā ir. Negribētos jau domāt, ka tas ir tapēc, ka jamie ir veci, bet viņi ir jauni un skaisti un viņiem visa dzīve priekšā. Bet....

Protams, vēl ir alkas pēc atzinības un novērtējuma.

(Atbildēt uz šo)


[info]inx
2006-03-07 16:15 (saite)
man liekas, ka tas kļūst smieklīgāk ar katru brīdi, jo problēmas apspriešana jau ir aizceļojusi no kurbeles arī uz citām vietnēm, kā piemēram mans un tavs blogs. tas ir šausmīgi...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]galadriela
2006-03-07 16:16 (saite)
Arī Creschendo blogs
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]seila
2006-03-07 16:47 (saite)
Es gan neuzskatu, ka problēma būtu jaunatnē, kura mēslo. protams, jā jaunieši ir vainīgi un es netaisos viņus attaisnot, kaut gan droši vien, ja justos, kaut kripatiņu vainīga tagad mēģinātu strīdēties pretī, bet vaina, jau kā teicu nav jauniešos, bet vaina ir attieksmē. Mēs (un šajā gadījumā ne jau tikai vecie biedri ecējas) pārāk uztveram sīkumus. Vairāk vajadzētu padomāt par nopietnām lietām, kurām piemērus par nožēlu nevaru minēt atagad uz sitiena, bet vienalga vaina jau kā vienmēr nav tajā, kas notiek, bet personīgajās attiecībās, kad sanāk, ka cilvēki meklē iemeslu pastrīdēties savā starpā.

(Atbildēt uz šo)


[info]sapnjotaaja
2006-03-07 17:05 (saite)
jaunatne uz lffb pasaakumos nav nemaz tik mainiiga.
ir tādi, kas nāk, bet man negribētos teikt ka tā ir īpaši mainīga cilvēku grupa. domāju ka pati āri esmu pie tās pieskaitāma, bet tie ir cilvēki kas iespējams arī kļūs par biedriem.

protams - vēl nesaprotams ir jautājums, kāpēc lffb problēmas un kašķi tiek publicēti KbKn, jo ja aju ir problēma - vai tā tiešām ir šādi jāreklamē un jārisina?

kas atiecias uz atkrinumie - domāju, ka tas aivaram vienkārši ir īpaši ilgi un smagin sasāpējis jautājums, bet nu pateikt, ka telpas vairs netiks piešķīrtas, tas manuprāt ir drusku par strauju. Galu galā - vai tā tiešām būtu problēma nolikt vismaz vienu miskastesmaisu zālē, jo jātdzīst, ak atrast miskasti bibliotēkā ir pagrūti.

Laivaikā - šis vis tiešām izskatās pēc smieklīgas kasīšanās savā starpā, kur protams abām pusēm ir sava daļa taisnības, diemžēl tā vietā lai risinātu problēmu, abas puses labāk izkašķēsies.

iespējams , ka bērnišķīgi, bet jātdzīst, ka bērni mūsdienās ir daudz racionālāki - ja gribas tad izkaujas arī bez īpaša iemesla.

(Atbildēt uz šo)


[info]priss_asagiri
2006-03-07 21:29 (saite)
Visi tik gudri palikuši, kaut vai nošaujies.

(Atbildēt uz šo)


[info]goldleader
2006-03-07 22:08 (saite)
GL kā jau parasti pieskaita sevi pie vecajiem, jo kurbelē iestājās tikai pāris mēnešus PĒC iestāšanās LffB! :D

(Atbildēt uz šo)


[info]ishmaels
2006-03-08 00:19 (saite)
http://http://students.ou.edu/R/R.K.Rivas-Careaga-1/6523/Mini_2/c/nuclear_waste_cans.jpg
Es speciāli ielogojos blogu ellē, lai njemtu dalību miskastes diskusijā!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?