andza_arrdh ([info]andza_arrdh) rakstīja,
@ 2006-01-24 02:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Stupid updating frenzy goes on, bitches! (gandrīz kā mating frenzy)

Priecīgs esmu, ka pēc neilgas drūmuma lēkmes, kad nesanāca īsti laba RPG vadīšana svētdien, ar citiem spēlētājiem novadīju to pašu un bija lieliski! Īsta ietusēšana, nevis kaut kādi neieinteresēti ūpji.

Kā arī, šķiet, jaunais mūsdienu settings provocē visiem kļūt par slimiem maniakiem (skat, Kamaza komisku "Truth about Andza's PnP", proti, rātnas, lai arī nedaudz kauslīgas mājsaimnieces sāk sist vecus cilvēkus un mest pāri bortam, turpretī jaukas pavecas matemātikas skolotājas, metas cilvēkus durstīt ar adāmadatām un pēc tam jau atdauzītiem indivīdiem maukt galvā maisiņus un tīt apkārt dziju, lai noslāpētu. Vai tas nav skaisti?

Anyway, ja cilvēki gribēs turpinājumu (tādā pārtijā, vai savādākās kombinācijās), tad īstie piedzīvojumi tikai sāksies.

Jēē.

Morale boost'i no visām pusēm.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Kamazs
(Anonīms)
2006-01-24 10:28 (saite)
Man vispaar ljoti patika kopumaa kaa galdaRPG tas piedziivojums lauku kaazaas . Turpinaajums, gluzhi kaa filmaas, ir skataams (speeleejams), bet vairs nav SOMETHING! Jo, eku, taa sesija bija kaa staasts, kaa filma, turpinaajums -- tipisks galda rpg.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Kamazs
[info]andza_arrdh
2006-01-24 13:59 (saite)
Es domaaju, ka tas pirmais bija vienkaarshi tik veiksmiigi ierobezhots un neomuliigs, ka taadu efektu panaakt vairs tik driiz neizdosies. Treshais turpinaajums visdriizaakais buus liidzigs otrajam, proti, tipiskam galda RPG. Bet nu gan jau redzees.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?