Izmircis radījums ([info]andux) rakstīja,
@ 2004-10-25 13:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par pollu
Atbilde [info]nihilant - ja gribētu analizēt kādu konkrētu personu, es uzdotu šo jautājumu tikai viņam :)
Negalvoju, ka ar Freid style tam šoreiz liels sakars, tikai gribēju noskaidrot, vai nav novērojamas kādas tendences. Un ir. Piemēram, līdz šim lielākā daļa no jums minējusi tikai negatīvas detaļas - vismaz asociatīvi negatīvas, varbūt jums pašiem naži, karš un pakaļdzīšanās sapnī sagādā patīkamas emocijas. Vai neitrālas. Kāpēc tā? Nekas pozitīvs/patīkams nekad neatkārtojas?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kaitnieks
2004-10-25 13:50 (saite)
Muļķības, atkārtojas gan labais, gan sliktais (ja vietas, cilvēkus vispār iespējams nosaukt par labiem vai sliktiem). Man sapnī viss būtībā paarsteidz. It's all like a big wonderland. Es esmu tikpat apjucis un nesakarīgs, kā ārpus sapņiem, varbūt pat vēl vairāk, bet sapnī man tas ir patīkami. Vai tad tās ir sliktas emocijas?

(Atbildēt uz šo)


[info]materija
2004-10-25 14:32 (saite)
Negatīvs un biedējošs... Varbūt vienkārši tālab, ka mēs to neizprotam! Zemapziņai nju ļoti patīkas runāties sarežģītās(vai pārāk vienkāršās) metaforās! Bet ja arī biedējošais un baisai ņem virsroku, tas varētu būt vienīgi tāpēc,ka negatīvās emocijas, negatīva pieredz iespiežas atmiņa daudz dziļāk, raisa daudz vairāk emociju, un variantus no tām atbrīvoties - Tās vienkārši ir spilgtākas/ilgstošākas/mokošākas! Bet patīkamās izjūtas, nu to laikam spēj sniegt dzīvīte... "Ir oK"... Nju jā ir... Tu lido, priecājies, smaidi... Intelektuālais potenciāls krītas :)... +Labo vēl labāku padarīt ir daudz sarežģītāk kā slikto -sliktāku(labāku)...
Šis tas par sapņiem te;

(Atbildēt uz šo)


[info]tviglis
2004-10-26 14:53 (saite)
Tas jautājums man lika piefiksēt to, ka sliktās lietas manos sapņos faktiski pāris gadus jau kā neatkārtojas, ja neskaita murgainos sapņus, kas rādās slimojot. Toties atkārtojas tēma par konditoreju, kurā ir visgaršīgākās kūkas pasaulē :)

(Atbildēt uz šo)


[info]rombs
2004-10-27 15:17 (saite)
varbuut rudens agrie vakari vienkaarshi noskanjojushi cilveekus viegli depresiivi. turklaat sapnjos mirstoshi klasesbiedri (mana atbilde uz pollu) ne vienmeer sagaadaa nepatiikamas emocijas - pirmie tachu mirst tie, kam jaamirst pirmajiem!

(Atbildēt uz šo)


[info]nihilant
2004-10-28 19:27 (saite)
nihilants pateicas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?