Izmircis radījums ([info]andux) rakstīja,
@ 2004-09-18 11:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai manu, kā SestDiena mani šorīt izsmīdināja ar savu rakstu SKOLAS FORMĀ zem sadaļas "Stils" (?). Tā arī nevaru saprast, vai žurnāliste apzināti vai neapzināti nointervējusi, šķiet, vislielākos idiotus pa visām apmeklētājām skolām. Nu trakāk vairs nevar būt. Citāti.


"Dāvis, 10. klase. Patīk piegulošas drēbes, un šķiet, ka tā es labi izskatos. Manā garderobē ir burzīti krekli."

"Diāna, 12. klase. Bikses jau vilku pagājušajā nedēļā. Mans svārku garums taču nav piedauzīgs?!"

"Terēze, 10. klase. Tā kā Latvijā liela konkurence starp meitenēm, daudzas ģērbjas svārkos, lai pievērstu uzmanību.(Manu uzmanību kaut kā vairāk pievērš krāšņs dibens, kas parādās, meitenei biksēs ar jostasvietu uz iegurņa sākumpunkta apsēžoties uz krēsla vai, nedod Dievs, kaut kā zemāka.  Bet nu šī beibe jau labāk zina. Starp citu, biksēs.)

"Mārīte, 9. klase. (Pēc skata tā saucamais pokemons.) Skolotāji tā jocīgi skatās uz maniem krāsotajiem plakstiņiem. (Hmm, plakstiņi ir pie vainas, tu saki?)

"Elza, 8. klase. (Vēl viens tā saucamais pokemons.) Klausās hard core, metal un ģērbjas new school pank stilā. Neieredz bārbijtipa meitenes un idiotiskus zēnus. "Vienalga, ko par mani domā. Varu kaut plika uz skolu iet!" (Wow!)


Subjektīvs vērtējums, protams. Bet nu pēc tādiem rakstiem nav brīnums, ka pusaudži skaitās sabiedrības atsaldētāka daļa.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?