ance ([info]ance) rakstīja,
@ 2005-08-14 16:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:samiegojies
Mūzika:The Mars Volta - L'via L'viaquez

Viesulis bez viesuļa
Šodien atgriezos mājās no tā festivāla "Viesulis". Ghm. Diezgan liela kaka. Pasākums notiek jau trešo gadu, bet skatuve kniepadatas lielumā, skaņa sūkā un pasākuma publika liekās, ka vismaz puse sastāv no pašiem dalībniekiem. Un mūsējie nospēlēja labi, protams viss būtu bijis vēl labāk, ja grupa beidzot atrastu normālu vokālu. Tas būtībā jau ir atrasts(labs un nevis normāls), bet kāds te negrib dalīties ar to verķi iekš kura tu dziedi un tad visi tevi dzird... Lai nu kā, bet par spīti sūdīgajam pasākumam, mums gāja ideāli. Naktī gan bija diezgan auksti, ko protams vīrišķi ar kuriem gulēju vienā teltī ātri atrisināja- mani saspiežot tā, ka nav iespējams pakustēties.
Vispār es esmu tikko pamodusies, nedrīkst gulēt- šovakar atkal neliels ībļu saiets.
P.S. Bāc, gandrīz aizmirsu palielīties! Vakar meni palūdza kļūt par viņu grupas menedžeri. Skan jau nu baigi šiki, hehe.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]painless
2005-08-14 16:47 (saite)
kas par ībļu saietu?:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ance
2005-08-14 16:51 (saite)
hehe, mūsu ībļi saies kopā. Nu visi tie ar kuriem biju kopā vakar, aivakar, šorīt no rīta un visas pārējās nedēļas dienas... Nu protams ne pilnā skaitā, tā kā šovakar laikam būs tas pilnais skaitlis- būsim mēs VISI.

Nu...gandrīz visi .P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]painless
2005-08-14 17:56 (saite)
jauki!:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bitch
2005-08-14 17:49 (saite)
ak, shie MUUSU puikas:)

/aizkustinaajumaa noelshos un nobirdinu lepnuma (lepnuma koncentraacija - 65%) un prieka (prieka koncentraacija - 30%) asarinju (atlikushos 5% veido neskaidras peec - kodiena sajutas/halucinaacijas).

btw, shitaa dziesmel', kas teu tur skan ieksh to foon', ja, ir vien' baig' feinaa, ja. shitaas dziesmas deelj es briesmiigi ieintereseejos par TMV, yo!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ance
2005-08-14 18:13 (saite)
mhm, MŪSU puikas ir paši labākie! Es, citā starpā, tajā mirklī, kad iesnaudos, sapņoju, ka mēs esam saražojuši T-kreklus ar grupas nosaukumu. Tā laikam bija kaut kāda trauma vēl no vakardienas...nu tie lēkājošie pokemoni pie tās grupas, kuriem bija pirmais kocis mūžā un kur par solo tika nosaukts viena akorda spēlēšana, tikai raustot 3 stīgas, ha! Es pat tā varu! ES!
Tā dziesmel', kas man skan ir nereāli laba. Baigi rausta manus dzirdes sensorus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bitch
2005-08-14 18:29 (saite)
siikie paakji, blje. vinji no riita ilgi speeleeja to debiilo dziesmu viirieshu draudziibu. es biju kaartiigi izbesiijusies, bet saaku njirgt, kad Androns iekjeercaas: "labvakar, shis ir muusu pirmais koncis. es vienmeer esu veeleejies nodziedaat sho dziesmu shajaa bagaazhniekaa. se, se, se - aa, joo maa frend..." .

Ance, tas tak sen zinaams, ka tu vari visu, menedzheres jaunkundz,) es gribeetu izdot kaadu hip-hop suudu albumu, bet man nau nevienas dziesmas. ko nu? prasiishu paliidziibu Ancei!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?