anarhomo ([info]anarhomo) rakstīja,
@ 2004-09-16 03:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
skats pa logu
fabrikas skurstenis sarkanu kjiegjelju. taadu pashu garaazha daudzvaartu - ugunsdzeeseejiem. vinjiem arii skatu tornis - drusku iisaaks par ruupniicas duumeni. vientulja telefonbuudinja. arii sarkana. un iela kaa pinocheta paraades bikses - melna asfalta kraasaa ar sarkanu joslu viilee, pa kuru braukt vieniigi busiem un ritenjbrauceejiem.

kad izliecas paari palodzei, skats aiziet taalumaa liidz ar bezgaliigu piparbodiishu rindu un frizeetavaam, kur melnie pin melnos biziitees, turku eedniicaam, kur meedz ietureeties gilbert&george, autoriepu mainjas punktiem un to atleetiskajiem dienvidslaavijas puishiem kombinzonbiksees bez krekliem, veljasmazgaatuveem un atsleeglabotuveem, bet pashaa galaa - afrikaanju tirgus, tb, kluugu mucas ar viingliemezhu mutantiem divu duuru lielumaa, svaigu zivju galdi un taalu briinumzemju voblas, cukurniedras un visaadas zaaliites viedas, koshu audumu bakji greedaas un mezhgjiinjotas riita kleitas uz pakaramajiem veejaa.

vieniigi pa logu liekties aaraa gjorga - tie te vinjiem veras kaa biidaamaas durvis, tikai pa vertikaali uz augshu - sajuuuta kaa zem giljotiinas (taada taa pilseeta).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?