analgiins ([info]analgiins) rakstīja,
@ 2009-02-27 13:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pilsoniskā savienība bik pārsteidz. Tipa runas par Kristovski kā satiksmes ministru topošo, bet kā? Vai tad jūnijā šis pats Kristovskis negrasījās par Rīgas mēru kļūt?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pata
2009-02-27 14:30 (saite)
a, kur problēma paministrēt un pēc tam kandidēt uz mēru? ja nesanāk pirmais, moš sanāks otrais. ja nesanāks otrais, labi, ja būs pirmais ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]analgiins
2009-02-27 14:33 (saite)
un kur pēkšņi palika sauciens pēc nozares profesionāļiem nez?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pata
2009-02-27 14:40 (saite)
piedod, bet šlesers nav satiksmes nozares speciālists. valdība vienmēr ir tikusi veidota pēc politiskiem principiem, lai nodrošinātu saeimas atbalstu tās lēmumiem. profesionāļus nozarē var pieaicināt tikai pēc politiskās piederības. es personīgi uzskatu, ka valdībā ir jābūt saprātīgi domājošiem menedžeriem un profesionlaitātes kritēriju ir nepieciešams piemērot tikai atsevišķiem ministriem, jo daudzi piemēri liecina, ka tie profesionāļi nozari ir iegrūduši vēl lielākā ānusā (ĪZM, VM, ZM etc.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]analgiins
2009-02-27 14:51 (saite)
šlesers jau bija viens no tiem, kura dēļ radās lozungs par profiem valdībā. un vieni no bļāvējiem bija PS.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pata
2009-02-27 15:26 (saite)
šlesers vienkārši ir bezkaunīgs zaglis :) tā plēšanās un bļaustīšanās ir tāda virspusēja. ļoti spilgti spēju iztēloties visu šo politiku kā leļļu teātri, kur leļļu stīgas rausta t.s. oligarhi, kuri, kā jau leļļu teātrī, savu personību neatklāj, tērpušies melnā un aizsegtām sejām :) tāpēc visa šitā cepšanās, kurš uz kuru krēslu kāro un ko reiz teicis, ir visnotaļ bezjēdzīga ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?