Klementīne ([info]aminoskaabe) rakstīja,
@ 2007-04-03 09:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Un par filmām.

1) Vakar, ēdot garneles, atcerējos, ka pirms 100 gadiem, vienā no Ziemeļvalstu filmu festivāla filmām, baigi kruta likās, kad skuķis pie aliņa pieēda garneles nevis čipšus. Toreiz man garneles vēl šķita esam baigā delikatese. Tutururū un pēc 100 gadiem tas paradums tomēr ir atceļojis arī pie mums! Nu ja, ka nav nekā labāka pie alus, kā garneles!

2) A nesen, kad es te fantazēju par divvietīgo solāriju? A vot tajā "Revolver" by Guy Ritchie ir ne tikai divvietīgais solārijs, bet vesela solārijistaba, kur var ņemr līdzi dajebko! Pārtijus pat var taisīt. Rezultātā gan āda nedaudz lobās nost un kurās tur pakāpes apdegumi, bet pārtijs!

Un vispār, līdz vasarai vēl tālu? Šis laiks jau man apnika. Mēle arī vairs ārā nekarās, skrienot pretī pavasarim. Tagad jau drīzāk kaut kas pohveidīgs. galvā vairs nav pavasara. Mhm!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dusk
2007-04-03 10:56 (saite)
Garnelēm trūkumi: - tās smako (pat "sitot" to smaku ar citronu vārīšanas laikā) - tās ēst daudz lielāks čakars nekā čipsus

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aminoskaabe
2007-04-03 11:09 (saite)
A es nemaz nevāru garneles. Vispār nesaprotu to domu ar vārīšanu. 100 reizes ķēpīgāk un nav vairs tās garšās. Tā smaka ir tieši vārot. Ja ēd nevārītas, smakas nav. Un kā man teica ķīmijas skolotāja - nekas šajā pasaulē nesmird un nesmako; visam ir sava specifiskā smarža.
Jā, nu man neliekas, ka tās smako!
Un par čakaru - tur jau viss tas fun arī ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dusk
2007-04-03 11:13 (saite)
Musdienās ko ēst termiski neapstrādātu ir tas kas spēlēt krievu rulleti ;)
a nevārītas ilgi jāgaida kamēr atkūst, gumija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aminoskaabe
2007-04-03 11:23 (saite)
ja, ja - salīdzināja te.
Ja jau runa ir par saldētajām garnelēm, tad nav šķirbas, vai tās ēd vārītas, vai nevārītas. Visi sūdi izmirst vai nu lielā karstumā vai arī lielā aukstumā. kas ir saldēšana? So - viss aizdomīgais tur sen jau ir izsalis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dusk
2007-04-03 11:28 (saite)
Nu tā nu gluži nav. Saldējot ļoti daudz kas izdzīvo. Fantastika, ar tekstiem ziemā lieli mīnusi izsalst ērces, kukaiņi, baktērijas. Nu tā nav :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aminoskaabe
2007-04-03 12:17 (saite)
Nu nez. Vai tad nav tā, ka tās ērces un citi mošķi īpaši apbruņojas ziemai ar savām migām un ko tur vēl? Tādu garneli ar visiem nevajadzīgajiem mikrobiem vai ko tur vēl mierīgi paņem iemet kaut vai tajos minimālajos mīnus piecos grādos (laikam tāds aukstums bija saldētavai) un viss. Ne viņiem īpašas migas, ne sagatavošanās iespējas. Šoka terapija nedara savu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aminoskaabe
2007-04-03 12:21 (saite)
Un vispār! daļa ziemas būtības jau tieši tāpēc aī ir - lai izmērdētu tos visus mošķus. It sevišķi kailsals. Tad lielākā daļa viņu arī izmirst. nenomirst tikai tie, kas superīpaši iekapsulējušies kaut kādās savās migās vai fig viņ zin kur. Ja nebūtu tā aukstuma, pavasarī visi pumpuri būtu izēsti un rudenī nebūtu agļu (par kokiem); ērces būtu nenormālos kvantumos un putni vairs nevarētu lidot, jo būtu lieli, resni un nemitīgi pārēdušies :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?