Pilota memuāri.

Tagīīīīl!

Tagīīīīl!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dienu pēc SC "uzvaras" vēlēšanās un apmēram pusotru gadu pēc tam, kad bija jau aizmirsts par tādas 'sabiedrības' daļas eksistenci, vagonā ieplanēja 4 urlu izcelsmes jaunieši manāmā skurbulī. Viens ik pa brīdim sita plaukstas un sauca "Tagīīīl", pauzēs iepļaujot no pudeles kaut kādu žļurgu. Brīdī, kad 6 reizi tika mēģināts uzsākt ar mani dialogu, ziņkāres dzīts arī pajautāju, "а что такое тагил?".
Izrādās, pierīgā ir daudz midzeņu, kuros dzīvo šis 'elektorāts' no Нижний Тагил Krievijas federācijā - Salaspils, Saulkalne, Bolderāja..
Tomēr kaut ko Maskačka būs iemācījusi labāk par citām latviešiem īpaši piemērotām dzīvesvietām - kā izturēties un kā reaģēt uz šādiem bara elementiem dažādās sabiedriskās vietās un situācijās. Kā izvērtēt, vai vērts riskēt, vai tomēr nosargāt, teiksim, maku, telefonu, portatīvo datoru..

Saskaņas Centru vajadzētu palaist valdībā, un ļaut, lai šis nezvērs sevi parāda. Un kompromitē. Lai pakonsolidē budžetu, lai paaģitē par valodu, lai pazāģē zaru, uz kura pats sēž. Ienaidnieku var sakaut, to sašķeļot. Un tad varbūt man vairs nenāksies klausīties "Tagīīīīl" pa visu vilciena vagonu.

/N.B. Mentalitātes ir atšķirīgas. Nu, sitiet nost, ir atšķirīgas. Nekad neesmu redzējis, ka latviešu jaunieši tā uzvestos arī nopietnā kramā. Nav tā lecīguma un agresivitātes.

/UPD Re, kāds ir īstais TAGĪĪĪĪL!
  • Vai iespējams vēl vairāk pakonsolidēt pašu norakto budžetu, paaģitē† par valodu un pazāģēt zaru, kā to līdz šim darījuši bāleliņi, šo valsti rūpīgi iestūrējot purvā, no kura tā netiks ārā vēl ilgi?
    • P.S.
      Esmu redzējis latviešu urlas uzvedoties ne tikai tā.
      • Es arī esmu manījis pret sevi vērstu neslēptu nepatiku no vietējo puses, Kurzemes mazpilsētās it īpaši, bet tas ir kas cits. RUS tautības pārstāvjiem šī uzvedības īpatnība (anomālija) pārmantojas ģenētiski, vai?
        Ja man vilcienā piedāvā sadzert, un es atsakos, kas tas par stulbumu uzreiz mēģināt kasīties, izmantojot klasisko frāzi "ti čo, meņa ņe uvažaješ?".

        • Bet ja atteiktu bāzējoties uz to, ka konkrētā alkaholiskā dzira nav pietiekami labas kvalitātes priekš Tevis, tas skaitītos necienīgi atteikt? :)
          • šajā konkrētajā gadījumā tas noteikti bija kaut kas kvalitatīvs, pie kam diezgan šika paskata pudelē. bet, lai uzsāktu kašķi, visi argumenti labi.
        • Tā tas ir - ģenētiski iedzimta anomālija. Vo aizbrauc uz Londonu pie Pjatigorska (nu jau nelaiķa) - šis šņabi liek galdā, aizbrauc uz Pīteru pie Mamonova - tas pats! Un es, būdams krievs, arī šausmīgi apvainojos, ja latviešu urlas, vanagalu dzerot un pieaurojot pilnu uz Juglu braucošo autobusu, kaujoties un vemjot, nepiedāvā sadzert - не уважают. :((
          • kādu laiku iepriekš, rūpīgi visu apdomājot tika nonākts pie secinājuma, ka šo uzvedību acīmredzot izraisa kultūras un manieru trūkums. Mazliet vēl atšķaidot ar alkoholu, slūžas atnāk vaļā pašas.
    • Noteikti! Ja pie varas vēlreiz palaistu tos pašus tā dēvētos "bāleliņus", kuriem vienīgais kopīgais ar mūsu tautu ir fakts, ka pasēs rakstīts "latvietis", Patiesībā tie ir tie paši veiklie darboņi, kas 1991.g. 4. maijā saprotot, ka ar Impēriju ir cauri, meta kažokus uz otru pusi un sāka tēlot latviešus. Tā izauga Šleseri, ierēdņi Šķēles, kas izmantojot sensitīvu informāciju savā labā, nonāca tur, kur nonāca un dažu labu pilsētu mēri.

      un tad ir vēl ceturtā kategorija, šie tā saucamie "pilsoņi". Ja reiz viņiem tik ļoti gribas nokļūt līdz Нижний Тагил, tad katru dienu 16:20 atiet vilciens Rīga-Maskava.
      • www

        (Anonīms)
        oh lol, mums darba tusā arī kāds Vitālijs pierijās un tagiloja visus, es nodomāju, ka tas ir kkas no tekilas atvasināts.
        bija aizdoma, ka kaut kas tur nav tīrs.
        • Re: www

          Skaidrs, ka nav tīrs! Tīrā viņi nemaz nevar! Tā tikai Krievijas čuhņā čaļi var sarīkot šņabja dzeršanas čempi, kur uzvarētājs mirst.

          tīrs.. :D xD
  • Nejauši uzgāju šo :D
    http://www.youtube.com/watch?v=qztxOCGDcHE
Powered by Sviesta Ciba