Pilota memuāri.

Miljardā orbīta neko nemaina.

Miljardā orbīta neko nemaina.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
- Paaugsies, sapratīsi, - māte allaž sacīja.

Paaugos. Nesapratu.
Gaidīju vēl brītiņu, pusaudžu gadus, nākamo dekādi.. Sak', nu, kad tad būs tas laiks, kad viss sāksies (tāpat kā citiem) un es skaitīšos (un, pats galvenais - jutīšos!) pieaudzis, ar visām no tā izrietošajām sekām, izpratni par dzīvi, cilvekiem, yada....??
Haaahahaha. Total bullšit. Vēl vienas muļķības no cilvēka puses, kuram būtu pieklājies zināt labāk. Tāda vecuma nav! Ir vecums, no kura pēc papīriem var nopirkt cigaretes un apmeklēt striptīzklubus, bet ar būšanu pieaugušam un prasmi dzīvot pašam savu dzīvi tam nav nekāda sakara. Šobrīd vienīgā pie horizonta peldošā atklāsme ir tā, ka bioloģiskajam vecumam ir visai maz saistības ar īsto, sajūtu vecumu. Varbūt pat, ka ķermenis savos hormonālajos procesos un sejas vaibstos atspoguļo to iekšējo stāvokli, kas ir tuvāk reālajam.
No tā man nākas secināt, ka
A) Piemkārt - bērns nav koks un neaug pats, atstāts savā vaļā, maģiski attīstot sociālās un citas prasmes, kas ierakstītas ģenētiskajā kodā. Vai kāds, pie velna, arhaisks priekšstats tev bija, ja vispār. Pat koki ir jālaista, doh!
B) Otrkārt - Conscious observer, jeb man tik ļoti mīļā Biocentrisma teorija, kura šajā gadījumā nozīmē, ka, ja mežā krīt koks, bet neviena [ar savu dzirdes orgānu] nav klāt, tad skaņas nav, ir tikai gaisa molekulu retinājums un sabiezinājums. Respektīvi - tu pats esi aktīva savas dzīves sastāvdaļa, fundamentāla sastāvdaļa, bez kuras dzīve gan var notikt, bet ne tavējā.

Līdz ar to viss sākas ar jautājumu, kam nav nekāda sakara ar vecumu:

Ko mēs gribam?



Atbilde? Visai vienkārši. Dekādē pēc tricāra es gribu:

Kopīgi ar Jetiju - vienu šitādu JaunŠmucenes pārvēršanai par ManCave


Un vienu šitādu vepri sevi. Lai var akmeņogles vest, un ne ar 47kW motoru.



Kāpēc? Jo vēlmēm nevar pārlēkt. Un tā ir vēl viena atskārsme. Tām nav sakara un līdz ar to piesaistes bioloģiskajam vecumam. Un, ja neesi jaunībā slīpējis ledu un tā vietā brauc ar traktoru, tad vēlme pacietīgi gaidīs savu izdevību, lauzīsies un lauzīsies uz āru. Kamēr izlauzīsies. & life shall be fun anew.
  • Jā, nopērc bimmeri!
  • ne gluži pa tēmu,bet..

    atceros,kā 10ajā klasē man likās,ka 12ās čaļi ir tāāādi pieauguši, un pirmajā kursā, ka tie no 3ā ir īsti vīrieši, un tie ap 30 nu vāāābše

    un tad tu pats saproti,ka tev ir fakin 36 un nekāda apskaidrība nav nākusi, vien tas,ko esi izkodis vai aplauzies vai kā citādi apguvis
  • Tu pēdējā laikā tik reti raksti, bet no tā, ko raksti, liekas, ka... teiksim tā, esi sācis dzīvot. (Vai dzīrot.) beidzot. :)
    • ratiņstūmēja.

      Reti, jo dzīve gāžas virsū. Atvainojos. ;) Toties esmu nonācis pie secinājuma, ka rakstot vislabāk var domas sakopot un konstatēt, kurš dibena vaigs ir tas, kas niez. Un KAS vispār niez - tam vajag mieru, klusumu un būšanu nost no visa un visiem.
      Var teikt, ka [info]almighty_j ir sācis dzī[R/V]ot, bet reāli var teikt arī, apstākļi iespiež stūrī, liekot darīt lietas, ko nemaz negribi, pie kam nemitīgā straumē, un tad pienāk tas mirklis, kad saproti, ka tā IR bijis vienmēr un droši vien būs vienmēr, un vienīgais, ko VAR darīt vēl bez nemitīgas atkaušanās, ir likt nepatīkamajam otrā svaru kausā pretī patīkamo, lai tas to drazu ņem uz masu. Tad kaut kā parādās krāsas dzīvei.

      ;)
  • Nuuuu, bet tev rekur tomēr vajadzēja paaugties vairākus gadus, lai nonāktu pie sapratnes, ka vajag normālu gāžamo. :D Atceros kā kādreiz...
Powered by Sviesta Ciba