Pilota memuāri.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ko es darīju brīvdienās?
Kādās brīvdienās?
Kas ir brīvdienas?
Kas ir tās bildes visiem feisbukā?

Tik daudz filozofisku jautājumu, uz kuriem atbildes gan laikam nekad netiks rastas, ja kam gan ir laiks tādām muļķībām!? Laika pietiek tikai stibījot ūdeni uz vagām, bez žēlastības trimerējot pāraugušo zāli, mēģinot piešķilt motorzāģi un dienas beigās vienkārši paruboties ne sliktāk kā sanāk Pēterim viņa dzīvē - ar vai bez dziras. Un tad piezvana Biedrs, kurš ar savu plānoti-neplānoto acu operāciju izjāj jau tā trauslos plānus par kaut kādu potenciālu atvaļinājumu, kā man, tā kolēģiem.
Un virtuve stāv, un siltumnīca stāv, un jebkādi citi personiskie plāni un projekti stāv. Jau kuro nedēļu. Tā vietā ir vēl tikai vairāk darba servisā pie elektrības, skaisti izspēlētais manevrs ar dažām brīvākām dienām pārvēršas par murgu, bez jel viena brīva mirkļa.

Sūc, karoč.
:/
  • ceru ka es neesmu tas biedrs.
    • Jūs, cienītā, esat bez vainas.

      Biedrs šoreiz ir biedrs Sanitārs pats personīgi. Izdomājis, ka varētu tā forši lāzerredzi iegūt.
      Uuun-hujak-komplikācijas.
      Uuun-hujak-pašī viņa vietā.

      yay.

      Bet ar man ar jums būs runāšāna anyway. Pagaidām ceru, ka boksa mačā pret savu zobārstu ir izdevies uzvarēt.
  • Man liekas, kas tas viss ir kolosāli!
    • vai ne! ja neskaita to kolēģi, kas izčakarē atvaļinājuma plānus, man arī viss pārējais liekas kolosāli. Brīvdienas taču ir viss laiks, kurā cilvēks kaut ko dara sev, tajā skaitā arī zāles pļaušana, siltumnīcas stellēšana un kartupeļu ravēšana. :) turklāt tās, stipri iespējams, daaaaaudz jēgpilnākas brīvdienas nekā nodzerts vīkends pludmalē.
      • A bet uz peldoša agregāta ar airi rokā? ;) :D
        • tas, protams, arī ir jauki uz kādu dienu vai divām, bet nevajag novērtēt par zemu arī iespēju "rušināt pašam savu dobīti", nevis visu laiku iztērēt vergošanā citiem. ;)
      • Karsēšanās pludmalē (jo sevišķi ļaužu piedrūzmētā) mani vispār neinteresē. Max 2 reizes pa vasaru varbūt var.
      • Nu to zāli un visiem pārējiem darbiem ir baigi atkarīgs no tā, cik paliekošs ir rezultāts un kāda ir pieejamā tehnika. Ja visas brīvdienas ar kaut kādu stulbu trimmeri (kas vispār ir viens no besīgākajiem darbarīkiem ever) jāčikā pāraugusi zāle kaut kādā grāvmalā, un ir skaidri zināms, ka pēc mēneša tur būs tas pats, tad diez kas nav.

        Bet nu ja ir perfekts mauriņš, labs traktors un trauks, kurā iepildīts vēss ūdens ar iesalu, apiņiem un raugu, tad jau bišķi saulaināks skats paveras uz dzīvi. :)
  • Tu kaut kad pasaki datumus, kuros esi gatavs doties tankos, lai ir kaut kas ar ko +/- rēķināties, ja?
Powered by Sviesta Ciba