Pilota memuāri.

par iekšējo Robinhudismu.

par iekšējo Robinhudismu.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vispār es esmu diezgan anarhistiski noskaņots pilsonis. Anarhistiski tādā nozīmē, ka, piemēram, manai mīļajai Rīgas Satiksmei ir jāizput par saviem izgājieniem, un to Koblenz krieviņu ir vienkārši jāizsūta uz Kamčatkas apgabalu vai privāti jāiedod pa muti.
Bet tai pašā laikā citas cūcības ir absolūti nepieļaujamas.

Ja šorīt manā miestā īsi pirms regulārā busa reisa uz Rīgu apstājas Taxify busiņš, un šoferis žigli salādē iekšā visus sanākušos, vienkārši nozogot tos dotētajam reisam, tad tā jau ir tīra cūcība, kas neies cauri. Atzīšos gan, ka arī pats nolaidu lažu, īsti nesaprotot, kas notiek. Stāvēju neatļautā, toties ērtā vietā tā, ka būtu varējis visu nobildēt - gan šoferīti, gan busiņu, gan pašu faktu. Visu.

Un katru trešdienu šis tā darot, cik ir noskaidrots.
>:D

Akšitā.
Aktašitā gan.

Redzēs, ko teiks Autotransporta direkcija, taču es sagaidu, arī tas orgāns ir diezgan lieli cirvji. Parunā teikts - no diviem cirvjiem izvēlēsimies mazāko ļaunumu.
  • ja sabildē, atsūti man ;)
  • Nez, vai Tavā miestā ir kāds visumā anarhistisks, taču šauri profilēti apzinīgs pilsonis, kurš bildē tos, kuri apstājušies neatļautā vietā, un sūta bildes municipālajai policijai? ;)
    • Jā. Es!
      Un to būs iespējams izdarīt nākamtrešdien. Tika izošņāts, kas un kā.

      I'll be reeeeady.. (Baywatch theme)
  • Pirmkārt, katram ir pilnīgi brīva izvēle - sēsties tajā busiņā iekšā vai nesēsties. Ja gribi tikt ātrāk un tās 10-15 minūtes ir dārgas, tad kāp iekšā. Ja gribi iesēsties 8-vietīgā busiņā, kur noteikti neviens nelaidīs iereibušu un uzbāzīgu pasažieri,kurš tajās 30 min būs sabojājis blakussēdošajiem visu dienu, tad kāp iekšā. Te ir savs komforts. Kāpēc liegt cilvēkiem izvēlēties?
    Piemēram, uz un no Liepājas cilvēki to vien dara, kā stūķē savās mašīnās līdzbraucējus par +/- to pašu naudu, kādu samaksā parastā autobusā. Un tur ar transportu īsti problēmu nav. Un neviens neceļ haju :P
    Neviens nevienu nenozog!!! Tur nebija neviena 2gadīga bērna, kuru var nozagt, jo viņš nav spējīgs pieņemt apzinātu lēmumu.

    Bet tik un tā es vairs nebraukšu ar to taksistu. :D
Powered by Sviesta Ciba