ally ([info]ally) rakstīja,
@ 2004-12-17 11:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
..school@off.com
..viss..brīvlaiks!kāpēc es nesmaidu?!kur prieks?NAV-neka nav..ir tikai :(..??!!
varbūt klases audzinātāja atkal vainīga-viņa jau atkal kā vienmēr izcēlās ar savām bagātajām runas spējām-noliek visus pie vietas..viņai saka kaut ko, un viņa vienmēr pateiks kaut ko pretī..ahh-vienalga-šoreiz..MAN!..citus viņa vairāk aizskāra..nu bet tik ļauna viņa jau arī nav-jaukus vārdus arī teica..

kāpēc es nejūtos labi?!
..man ir augstākā vidējā atzīme klasē 7,88..un būtu jājūtās gandarītai par to, bet man tas ir vienalga, nekāda prieka no tā nav, visas tās pūles-un tagad tikai sliktāk jūtos?!!kur ir loģika!!..kaut kas pietrūkst..gāju no skolas un jutos viena..

es redzu, kas man apkārt notiek..es redzu to, ka cilvēki ir mainījušies..vēsi, nedraudzīgi un vienaldzīgi..vai draudzība tik tiešām ir pārejoša, vai tik labi draugi vienā acu mirklī spēj kļūt par nevajadzīgiem..tāda sajūta..kā spēlē trešais lieks-kurā vienmēr kāds ir lieks!..nu tad es esmu lieka..jā protams ir citi palikuši par stabilākiem un tuvākiem draugiem un tas ļoti priecē..bet cik tas ir patiesi!?vai tas tā spēs noturēties..vai arī atkal jāspēlē spēle "trešais lieks"...

daži draugi arī pārsteidz patīkami-tas ir mīļi un jauki, ka par mani padomāja..paldies tai vienai personai..mm..bet es domāju, ka tā bij tikai pieklājība..tas tā!..

..lai aizmirstos no visa šitā, gūtu savādākas izjūtas,ejot no skolas uz mājām, piezvanīju māsai(pusmāsai)..ahh cik sen neesmu viņas balsi dzirdējusi un pašu redzējusi??!!ammm ..ļoti sen..pat neatceros,kad pēdējā reize bija..pagājušogad laikam..njaaa..

nu tad līdz 15.00 mājās un tad prom uz Sloku..baa cik ilgi jābrauc nu bet-tas ir tā vērts..nedrīkst ģimenes locekļus tā vnk aizmirst..

un nu jā..apsveicu Jūs visus, kam brīvlaiks ir sācies šodien--vnk dariet to,ko jūs paši vēleties un tak atpūšaties un nomierinieties..turās!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zanittte
2004-12-17 11:37 (saite)
Videja tev tada, ka maz neliekas: D
Es ari gaju no skolas un jutos viena. Zinu, ka ta nav, bet sodien ta tiesam jutos..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ally
2004-12-17 12:11 (saite)
nu jā es arī it ka apzinos ,ka neesmu viena..zinu, ka ir cilvēki, kas vienmēr mani uzklausīs, bet..tas nav tas.. nez..nevar tacu visu laiku ar savām sliktām sajūtām apbērt viņus...

kāpēc neliekas?..mm..ir bijis labāk, bet šitā arī ir labi-bet--nu un ..ir un ir..ta atzīme neko nemaina..ehh

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]blame
2004-12-17 17:43 (saite)
es seezu un griešos savaa datoorkreeslaa...
ees griezos un domaaju .., ko lai taadu pasakaa ,kas sasildiitu tavu sirdi un radiitu .. smuko smaidiņu sejaa...

nekas nenaak praataa, tik tas Ka gribu Tevi satikt !! ;]

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?