allbymyself ([info]allbymyself) rakstīja,
@ 2004-01-27 03:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ierados vakara pusee, kad vinna jau bija saakusi nogurt. Kruushu gali bija klluvushi saapiigi juutiigi ("jaa, viens tikai palaiza, otrs, veel nedaudz iekozz"), nesen nabaa izdurtais piersings neidomaajamaa veidaa, k-kaa trinoties zem kkermenniem bija pazudis k-kur guultaa ("pati nevareeju iedomaaties kaa tas var pazust")...

Man vinna patiik. 1,60m, gariem tumshiem matiem, pus-krievu un pus-latvieshu (tumshie mati un bruunaas acis no maates), treshaa izmeera kruutis, smuks apalsh, bet ne resns veeders, kruutis veel stingras, jo straadaa nepilnus chetrus meeneshus, vinnai nav vairaak par divdesmit divi, bet varbuut divdesmit.
Vinna mieriigi vareetu buut ag-a. Mieriigi. Taada veesa, visu apzinosha, bet tai pat laikaa pohujistiska, taada kurai tas darbs ne tik drausmiigi ir vajadziigs, kurai svariigaak ir tas ka vinna to VAR dariit ("gribeeju pameegginaat vai es to varu paciest vai nee". Varu), tas ir kaa pieraadiijums SEV. Agita arii to gribeeja dariit, varbuut tagad beidzot dara. Es arii domaaju ka vinnai ir draugs, vai kaads klubaa satikts viirishkkiigs_ viirietis, ar kuru vinnai nav bail iet trijos naktii pa biistamaakajaam ielaam, bet kuram tomeer vinna melo. Bet interesanti, ko vinjsh domaa, kad vinna atnaak maajaas un vinnas aada smird peec spermas. To smaku nevar tik viegli nomazgaat, nedz notiiriit. Notiek mutaacija un taa smird nedaudz savaadaak, bet nost no taas smakas nevar tikt, arii nomazgaajot ar Dove ziepeem.
Tai vakaraa vinnas aada bija ar neredzamiem plankumiem un tikai dazzas, pashas gruutaak aizsniedzamaas vietas nesmirdeeja peec kaadas spermas peec-smakas. Vinna ir pieprasiita meitene.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?