aliya ([info]aliya) rakstīja,
@ 2009-12-28 13:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kreiziii!!!!
uuu, iet jau divdesmit un ntaa stunda neguleeta. kaut ko tik traku kaa pagaajushaa nakts laikam var izdomaat tikai latvieshi :)
roadtrips*, diennakts garumaa ir nosleedzies. esmu sasniegusi Lnd, un viss ir vecajaas sliedees. kashkjis hostelja istabinjaa, mati kuri smarzho peec jasmiiniem, mirdzums aciis un jaa - te nu es naaku Londona.

kaut gan peec iirijas miera un tiiriibas Lnd shkjiet briesmiiga, shiis ir manas tagadnes maajas un vieta kur pasleepties. un tur nekas nav mainaams. lai vai kaa es speetu iemiileeties citaas pilseetaas Lnd ir mana. bet tad kad man atkal piemetiisies trakums un gribeeshu saakt visu no nulles es vismaz zinu kur buus saakums.

tagad ir samekleetas visas iespeejamaas maajaas atrodamaas cigaretes, kuraam shodien jaapieliek punkts. vakardienas viskija paarpalikumi izlieti izlietnee, sejaa ir apburoshs smaids un mati pliivo veejaa. veel mazliet liidz jaunam saakumam. mazmazlietinj.
ech, miiljie, viss ir tiiiik labi!






*roadtrip - 24 stundaas paveikts celjsh no Swords (IE) liidz Londonai. ar taadiem paarsteigumiem pilns un traks celjsh, ka vienubriidi shkjita ka nekad vairs neredzeeshu Lnd. praamju satiksme vakar visu dienu bija atcelta sakaraa ar veeju. un kad beidzot peec pusnakts juura bija shkjeersota tad liidz vilcienam bija jaagaida vairaak nekaa chetras stundas.. ko dara latvietis? dodaas stopeet!!! sveshaa valstii, nakts laikaa un nezinot virzienu. fantastika! diennakts bilance - vairaak nekaa 800 juudzes (nav ne jausmas cik tas ir ieksh km, bet DAUDZ!!!), izveedinaata galva un viss paardomaats.
vieniigais miinus, shkjiet ka buushu sakjeerusi kaut kaadu dranjkiibu paarsalstot un driiz jutiishos kaa uz mirshanu, bet tas ir siikums. viss ir viens vieniigs siikums.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?