aliya ([info]aliya) rakstīja,
@ 2009-12-18 16:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
in between.
Ha! mantas savaaktas, bet izraadaas ka man vinju vairaak nekaa domaaju. bet nu neko, nepaarstiepshos jau! tagad seezhu un diidos. gribaas kko jaunu un patiesi skaistu. sagribeejaas miiljumu. sagribeejaas pat maniit manu vientuljnieces dziivi. sagribeejaas vienkaarshi buut blakus.

peec vakarnakts dazhu cibinju ierakstiem sadomaajos par saviem bijushajiem. tikai citaa aspektaa, nevis cik vinju ir bijis, bet ar cik no vinjiem man gribeetos veelreiz meegjinaat buuveet savu sapnju pasauli. iznaaca, ka ar diviem. ar tiem diviem, kuri manaa sirdii ir ieaugushi, par kuriem es veeljoprojaam atceros ar prieku un skumjaam reizee. prieks par to ka mees bijaam viens otram un skumjas par to ka pazaudeejaam viens otru. bet taa ir pagaatne un mees nedriikstam dziivot atminjaas. galvu augshaa un uz priekshu ar smaidu sejaa.

un paldies dievam, ka man pietika sapraata neappreceeties taas divas reizes kad man tas tika piedaavaats, jo tad es tagad nebuutu tur kur esmu, un nebuutu taa kas esmu. bet es negribu buut cita..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]alcoholic
2009-12-18 22:10 (saite)
man patīk šis ieraksts.

nezinu kādēļ - varbūt atsauc atmiņā manis paša trimdas dzīvi, bet tiešām patīk.

atceros.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?