alexandra ([info]alexandra) rakstīja,
@ 2012-02-17 15:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

man ir svarīgi saprast, kāpēc


Manuprāt, esmu godam izturējusi šo baismīgo pirmsreferenduma laiku, teju nemaz neiesaistoties publiskās diskusijās. Zinot, cik asi tas viss var izvērsties un cik ļoti ne viena no iesistītajām pusēm nespēj adekvāti komunicēt, nolēmu, ka šoreiz es mācīšos KLAUSĪTIES. Lai gan labi sparotu gan vienus, gan otrus, tomēr tas bija milzīgs pārbaudījums pacietībai - visu to klausīties un nesākt ārdīties. Tik ļoti daudz smakojošas žults nāca ārā no visiem kaktiem, bet turpināju klausīties, protams, ka ne visā, bet vairāk vai mazāk viedokļos ar pamatojumu. Un es ar sevi lepojos - sadzirdēju, sapratu un izturēju!


p.s.1 Vienīgi mazā piebilde par politiķu un inteliģences komunikāciju ar sabiedrību, proti, nespēju sarunāties ar pretējā viedokļa cilvēkiem. Man absolūti nesaprotamu iemeslu dēļ latvieši mēģina pārliecināt latviešus par to, ka jābalso "pret", bet krievi nelatviešus - "par". Ir taču pašsaprotami, kas un par ko balsos! Izskatās pēc impotences sarunāties ar citādāk domājošām šīs pašas sabiedrības daļām.

žēl.

varbūt ir īstais laiks mācīties.


p.s.2 Tomēr neiztieku bez vēl vienas piebildes - lielā mērā spēja ieklausīties saistīta ar pārliecību par rītdienas rezultātu.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?