akumaniaks ([info]aku) rakstīja,
@ 2004-07-15 17:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kas notiek, ja ielaižas sarunās ar kādu no tiem dīvaiņiem
Vai pasaule ir pozitīva?:)
te nu buus mana atbilde vienam diivainim:)
tiem, kas visu nelasiis - vinjsh saka pasaule smird, Tu ar saviem izkaarniijumiem to piesaaarnjo man ir gruuti:D
es saku - topi pozitiivs vecais:)))
reizeem juutos kaa sveetais:D

"Koki un puķes par smaržošanu negādā. Par smaržošanu fantazē tu savu mentālo masturbāciju laikā" = "Tu redzi pasauli pārāk optimistiski!" – piekrītu, tāpat kā Tu pārāk pesimistiski

"Ja viss tavs derīgums ir tas, ka neesi gaudies, tad to pilnībā atsver tavs kosmiska mēroga stulbums, ar kuru tu piedirs pasauli." = "Tavas idejas man nav pieņemamas, un tas, ka Tu negaudies ir ļoti slikti, jo pasaule ir šausmīga, bet Tu visiem čakarē prātu un stāsti, ka pasaulei nav ne vainas." – nepiekrītu, jo pasaulei pozitīvas domas ir vajadzīgas vairaak par bezjēdzīgu „pasaule smird” filozofiju. Ja Tevi kaut kas pasaulee neapmierina – definē to vārdos, nosaki problēmu, izvirzi mērķi un, ja vari , cīnies.

"Turpini vien ēst izkārnījumus un domāt, ka tā ir debesmannā, tā vien arī paliksi viena maza gaisa atsvaidzinātāju apdullināta skrūvīte lielā aparātā." = "Tu esi pārāk optimistisks, lai gan nedzīvo tik labi, kā amerikāņu izlepušie bērni" – Jā nedzīvoju, tomēr savu pasauli varu uzlabot tikai strādājot un domājot pozitīvas domas (kādreiz palasi kaadu grāmatu par pozitīvu domāšanu iespējams Tava dziive izmainīsies un varēsi vairs neēst fekālijas), arī runāšana ar Tevi man traucē, tomēr esmu spītīgs maita un atbildu uz personiskiem apvainojumiem.

"Par lietu stāvokli kopumā - tas mani apmierina." - te nu es Tevi nesaprotu. Divas dienas man skalo smadzenes par to, ka pasaule smird un beidzot naac klajaa ar shaadu apgalvojumu.
"Tik daudz debileņu kā tu, uz kuru fona vismaz varu būt kaut kas." – ja Tev ir vajadzīgs fons, lai būtu kaut kas ...
"No otras puses žēl, ka tik maz cilvēku. Pārsvarā aerosola ostītāji un fekāliju ēdāji."= "zheel, ka tik maz cilvēku, kas kopā ar mani gaužas par pasaules ļauno dabu. Iedomājies tikai dazhi pat kaut ko dara, lai lietas labotu." – man Tevis ir žēl.
"Turpini! Labu apetīti!" – Paldies:)


cilvēka nervi neizturēja sarunu. žēl tomēr. bija interesanti, bet laikam vairs neatbildeeshu, ja vien nebuus kas jauns, nevis veco lietu malshana:)

hmm izrādījās, ka cilvēks ir sakarīgs un spējīgs savas idejas paust arī bez lamu vārdiem. Ja dazhas lietas buutu pateicis savaadaak es nudien vinju cieniitu:) (nu tipa nevis, es esmu kruts, jo redzu, ka citi cilveeki ir burbuljos, bet es esmu kruts, jo redzu, ka visi arii es esmu burbulii UN esmu daudz lasijis un sapratu cik daudz lietas agraak nezinaaju nomainiitu uz esmu daudz lasijis un sapratu cik daudz lietu veel nezinu)
aa nu ja:) ja veelaties lasiit, tad visa saruna ir evergreen zhurnaalaa. vienk necereeju, ka vispaar kaads lasiis shito postu, garas lietas cilveekus nesaista, zinu no pieredzes:)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?