akumaniaks ([info]aku) rakstīja,
@ 2004-07-07 11:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Alkoh rullē dikti
Cilvēki ir dīvaini un labi.
Cik bieži ir nācies dzirdēt :”paņēmām divus 0.7 uz trijiem, vārdu sakot, pasākums bija izdevies” (atvainojos patiesajiem dziras piekritējiem, jo 2i 0.7 uz trijiem, ja pareizi saprotu ir domāts švakuļiem). Tas viss normāli un pierasti: ja locekļa garumu mēra centimetros, tad pasākuma izdošanos mēra tīrajā alkoholā uz personu.
Tāpat „otrais rīts”, cik skaistas un dzejnieku apdziedātas mokas. Sajūta, kad galva kā spainis (kas to nav izjutis, nekad nav dzīvojis). Šāds „otrā rīta” cilvēks ir pelnījis patiesu līdzjūtību. Viņa sāpes ir dalītas un katrs uzskatīs par noziegumu nepasniegt tādam minerālūdeni, vai, piedodiet par manu iepriekš rakstīto, aukstu aliņu.
Cilvēki, kam pēc dzeršanas nav „otrā rīta”, patiesībā ir vēl lielāki varoņi. Ja vēl joprojām būtu atstātas goda plāksnes, tieši šo cilvēku sejām tur vajadzētu atrasties. Protams, līdzās tiem, kas ir spējīgi izdzert vairāk par citiem. Sauksim tos par čempioniem. „Es Tevi varu nodzert” – lūk dižošanās frāze, tas nav svarīgi, ka otrs pelna vairāk, ka viņam ir lielāka mašīna, ka viņš atvainojiet vienkārši ir labs tēvs, vai uzticīgs vīrs; - nē tas viss nobāl un ir liekams miskastē kopā ar tikko apēsta ābola serdi, atvainojiet tiko izdzertu pudeli, ja blakus parādās dzeršanas Čempions.
Neuzticība alkohola reibumā – vai tad tā ir neuzticība? Patiesi alkohols atbrīvo no atbildības! Kad, kad vienreiz to sapratīs Latvijas tiesas un tiesībsargājošie orgāni? Kad vienreiz vispārējais viedoklis tiks ņemts vērā mūsu likumdošanā?
Es uzskatu, ka pasauli ir apsēdusi nolaidība. Kur skatās televīzija? Kāpēc mums jāskatās dažādi nieki, brīdī, kad mūsu tautas lielākie varoņi, plenči, neviena nepazīti ubago ielās? Es uzskatu, ka viņus vajadzētu padarīt par svētajiem un ievietot ikonās. „Lūdzu man te ir bomžbilde par 1.70, ar svētīto ūdeni”.

Nākotnes idille
Guļamistaba. Pie sienas gulta. Karājas liela lustra. Gaiši aizkari, puķes uz palodzes. Uz naktsgaldiņa modinātājs – radiopulkstenis. Un svētbilde ar brīnumdarītāju Svēto Juri no Stacijas, blakus aluspudelē iesprausta svecīte.

Cilvēki ir dīvaini un labi


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jerrym
2004-07-07 12:42 (saite)
Tātad, mana dzīve ir neizdevusies :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aku
2004-07-07 12:47 (saite)
;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]alt
2004-07-07 14:30 (saite)
cilveeki tie pashi lopinji vien ir :DDD

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aku
2004-07-07 14:42 (saite)
kaadi tur lopinji vienkaarshi diivainji:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]alt
2004-07-07 14:44 (saite)
lopinji lopinji

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-07-07 14:55 (saite)
nu a v principe jkau arii lopinjiem nav ne vainas;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]alt
2004-07-08 14:07 (saite)
es taksh saku :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]murse
2004-07-24 23:42 (saite)
aber nu ko alkoholiķim citu darīt, kā izdomāt visvisādas varoņteikas. nevar tak tā - Mīļā, es šodien gribu piedzerties, piemaukties kā dzīvnieks, neredzēt ne tevi, ne bērnus, nedomāt, iegrimt nemaņā, nebūt atbildīgs ne par ko, aizmigt un tad rīt celties, un domāt - kad atkal varēs kādu alu, kādus divus, un tad jau vakarā, mīļā, tu mani atkal neredzēsi...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?