akumaniaks ([info]aku) rakstīja,
@ 2005-01-05 16:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es ļoti gribu, citu labāku darbu, ar lielāku algu, interesantāku.
es zinu, ka pienāks laix un tādu dabūšu.
tagad tikai nedriixt sacereeties.

/pasaule ir skaista joprojām:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hellcat
2005-01-05 16:26 (saite)
a es vispār negribu darbu, gribu bagātu vīru :p

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lago
2005-01-05 16:27 (saite)
brauc uz Sauudu Araabiju, dabuusi bagaatu viiru... tikai - zaudeesi lielu jo lielu dalju briiviibas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hellcat
2005-01-05 16:30 (saite)
nu jā, tūlīt vajadzēs paplašināt sarakstu, ko es gribu :)
gribu brīvību no visām lietām un cilvēkiem, gribu atrasties kustībā un ceļot, kamēr jauna. un bužināt kaķi, kad veca. somas lai stiepj mani kalpotāji un bērnus un māju arī lai kalpotāji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lago
2005-01-05 16:33 (saite)
domaaju, ka saraksts buus garsh!:))

tad ir jaaizveelas cita valsts.... Kur ir daudz daargakmenju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]alt
2005-01-05 16:31 (saite)
[Aizvērt!] Āmriju Klubs - Rīkļu Rāvēji 4 - 4 [Izdzēst]
580 skatītājus, kas bija ieradušies Mr Youss Club of fun Arena, sagaidīja fiziski smaga spēle spēcīgā lietū. Amrijas sāka ar 3-4-3 izvietojumu. Laukumā tika sūtīti: Rannal - Dzelzis, Vārtiņš, Rēvelis - Stūrmanis, Pokrovskiy, Widerner, Rozhkov - Visendorfs, Kozlovskis, Baško.

Rāvēji bija izvēlējušies stratēģisku 3-4-3 izvietojumu. Sākumsastāvs: van Gurp - Matvejevs, Kanteruks, Jonāns - Kotov, Ūšelis, Saveliev, Polyanskiy - Stridbom, Tagaev, Kubot.

Lennart Widerner izvirzīja Amrijas vadībā ar 1 - 0, pēc tam, kad bija apspēlējis centrālos aizsargus un raidījis bumbu vārtu labajā stūrī. Amrijas izskatījās apmulsuši un nezināja, kā veidot spēli. Savstarpējā sapratne bija kritusies līdz neatbilstoši. Nepieredzējušais Ermīns Jonāns izdarīja pilnīgi nevajadzīgu pārkāpumu pie sava soda laukuma. Viņam par laimi brīvsitiens lidoja garām vārtiem. Viesi nepadevās, un 35. minūtē Roland Stridbom pa centru izlavījās cauri mājinieku aizsardzībai un viltīgi ieripināja bumbu vārtos: 1 - 1. Komandas devās pārtraukumā pie rezultāta 1 - 1. Šīs 45 minūtes dominēja Amrijas ar 55 procentu bumbas kontroli.

Amrijas spēlētāji un treneris pavadīja pārtraukumu, pārskatot komandas taktisko organizāciju, kuru, nākot atkal laukumā, varēja novērtēt ar labi. Spēles 48. minūtē Mintauts Ūšelis izmantoja mājinieku centrālo aizsargu kļūdu un izvirzīja savu komandu (Rāvēji) vadībā, 1 - 2. Vārtsargs atvairīja spēcīgi sisto bumbu pāri laukuma gala līnijai. Stūra sitienu izpildīt devās Andrievs Vārtiņš. Vairis Visendorfs apsteidza savu sedzēju un ar galvu raidīja bumbu vārtos 2 - 2! Spēles 59. minūtē mājinieki izvirzījās vadībā ar 3 - 2, kad pēc piespēles no labās malas Rojs Kozlovskis bez piepūles raidīja bumbu vārtu augšējā stūrī. Pēc dažu izteiksmīgu žestu demonstrēšanas Rāvēji komandas spēlētājs Nazary Saveliev saņēma dzelteno kartiņu. Spēles 74. minūtē Alexander Kotov izpildīja soda sitienu. Bumba, atsitusies pret kādu no mājinieku aizsargiem, mainīja lidojuma virzienu, un vārtsargam nebiju izredžu to notvert. Līdz ar to Rāvēji bija izlīdzinājuši rezultātu: 3 – 3. Spēles 75. minūtē Amrijas izvirzījās vadībā, kad Alexey Pokrovskiy pēc skaistas saspēles atmuguriski raidīja bumbu vārtos - 4 - 3. Spēles 75. minūtē Bohdan Kubot no Rāvēji mājinieku aizsardzības pašā vidū pamanīja robu, un rezultāts kļuva 4 - 4. Amrijas dominēja šajā cīņā, sasniedzot kopējo bumbas kontroles laiku - 59 procenti.

Un Amrijas spēles varonis, bez šaubām, bija Lennart Widerner. Turpretī Andrievs Vārtiņš šodien nospēlēja katastrofāli slikti. Un Rāvēji spēles varonis, bez šaubām, bija Glenn van Gurp. Savukārt Juliāns Kanteruks spēle bija viena liela izgāšanās. Spēle beidzas 4 - 4.

(Atbildēt uz šo)


[info]melle
2005-01-05 16:39 (saite)
jaa, es arii, un es zinu, ka pienāks arī mana kāra

(Atbildēt uz šo)


[info]beauty
2005-01-05 17:31 (saite)
/pasaule ir skaista, tikai dažkārt pelēcīga.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]courty
2005-01-05 20:12 (saite)
izlasīju 'lecīga'.
njā.. jāatpūšas laikam:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?