akumaniaks ([info]aku) rakstīja,
@ 2004-12-01 09:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā lai uzzīmē Ziemassvētku prieku?





http://journal.bad.lv/users/aku/117041.html?replyto=1225521


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]beauty
2004-12-01 13:08 (saite)
Vajadzīgie priekšmeti - cepure, bārda, otas, krāsas, spogulis (pēc iespējas tīrāks un vieglāks pēc svara), papīrs. (skaidrs?)

Pirmais punkts. Uzliec cepuri, piesien bārdu.
Otrais punkts. Kreisajā (kreiļiem - labajā) rokā jāpaņem spogulis.
Trešais punkts (sarežģītākā uzdevuma daļa). Uz papīra ar otām un krāsām jāuzzīmē tas, ko redzi spogulī.
Noslēgumā būs prieks.

P.S - nesajaukt papīru ar spoguli :/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aku
2004-12-01 15:12 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]alt
2004-12-01 16:42 (saite)
Āmriju Klubs - Große Zwerge 3 - 0
Visu dienu ilgstošais lietus bija atbaidījis skatītājus, tāpēc bija ieradušies tikai 455 skatītāji, kuri gaidīja spēles sākumu Mr Youss Club of fun Arena stadionā, kurš bija pārvērties purvā. Amrijas bija izvēlējušies stratēģisku 3-5-2 izvietojumu. Bija izvēlēti šādi spēlētāji: Rannal - Sviestiņš, Bikaunieks, Pokrovskiy - Stūrmanis, Widerner, Verbitskiy, Rozhkov, Belikov - Kozlovskis, Colskär.

Zwerge sāka ar 4-3-2 izvietojumu. Sākumsastāvs: Smulders - Schönsteiner, Busekist, De Bonis, Valenzuela - Scharnwebber, Terkeš, Schultheiss - Winder, Lott.

28. minūtē pēc izcilas brīvsitiena izspēles laukuma saimnieki gandrīz guva vārtus, taču pēdējais sitiens ar galvu nebija precīzs. Zwerge spēlētājiem bija problēmas atrast savas vietas laukumā un spēles organizācijas līmenis kritās līdz neatbilstoši. 33. minūtē pēc izcilas brīvsitiena izspēles laukuma saimnieki gandrīz guva vārtus, taču pēdējais sitiens ar galvu nebija precīzs. Pēc skaistas saspēles laukuma vidū spēles 39. minūtē Eduard Belikov mēģināja izvirzīt vadībā laukuma saimniekus, taču sitiens bija neprecīzs un bumba lidoja garām vārtiem. Amrijas spēlētājs Lennart Widerner saņēma dzelteno kartiņu par bīstamu spēli. Amrijas radīja labu vārtu gūšanas iespēju spēles 39. minūtē, kad pēc Alexander Rozhkov centrējuma radās sajukums soda laukumā, taču aizsargi spēja likvidēt arī šos draudus. Zwerge izskatījās apmulsuši un nezināja, kā veidot spēli. Savstarpējā sapratne bija kritusies līdz vāji. Pēc pirmā puslaika rezultāts bija 0 - 0. Amrijas kontrolēja bumbu - 78 %.

Pārtraukumā Zwerge treneris iespēra pa futbolzābaku kaudzi, tādejādi nejauši pārsitot komandas labākajam uzbrucējam uzaci. Taču pēc tam savaldījās un spēlētājiem vēlreiz atkārtoja komandas taktiku, uzlabojot komandas organizāciju līdz apmierinoši. Amrijas radīja labu vārtu gūšanas iespēju spēles 57. minūtē, kad pēc Alexey Pokrovskiy centrējuma radās sajukums soda laukumā, taču aizsargi spēja likvidēt arī šos draudus. Zwerge spēlētājiem bija problēmas atrast savas vietas laukumā un spēles organizācijas līmenis kritās līdz viduvēji. Pēc skaistas saspēles laukuma kreisajā malā Johan Colskär guva vārtus, un spēles 68. minūtē rezultāts kļuva 1 - 0. Spēlē bija daudz regbija elementu - tādēļ neviens nebija pārsteigts, ka Amrijas spēlētājs Lennart Widerner spēles 72. minūtē saņēma otru dzelteno kartiņu. Zwerge izskatījās apmulsuši un nezināja, kā veidot spēli. Savstarpējā sapratne bija kritusies līdz viduvēji. 84. minūtē Alexander Rozhkov izrāvās garām viesu centra aizsargiem, kuri vairs nespēja viņu kavēt 2 - 0! Pēc dažu izteiksmīgu žestu demonstrēšanas Zwerge komandas spēlētājs Dennis Scharnwebber saņēma dzelteno kartiņu. Amrijas izvirzījās vadībā ar 3 - 0, kad Johan Colskär pēc izrāviena pa laukuma labo malu raidīja bumbu garām pārsteigtajam vārtsargam. Spēles gaita izmainījās, kad Amrijas izlēma atkāpties un sagaidīt pretiniekus savā aizsardzības zonā. Amrijas kontrolēja bumbu - 55 %.

Pats svarīgākais Amrijas spēlētājs bija Žanis Stūrmanis. Igor Verbitskiy, no otras puses, šodien bija īsts neveiksminieks. Un Zwerge spēles varonis, bez šaubām, bija Benedikt Busekist. Turpretī Jörg Lott šodien nospēlēja katastrofāli slikti. Spēle noslēdzas ar rezultātu 3 - 0.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?