agressor ([info]agressor) rakstīja,
xe xe, ja jau par misaaneem tad par misaaneem. saakums gan bija par divaam kuciiteem, kas treshajai tarakaanus baroja.
taatad. misaanes. vai hirin, tu neredzi veidu, kaa nopelniit naudu bez sava kjermenja gjenitaaliju atdoshanas citu riiciibaa? [... te buutu jaabuut tavaam iipasho attiec. analiizei you know ar ko ...]
patiesiiba ir taada, ka godiigaas maatesmeitas atdodaas tieshaam tiem, kuri vinjaam patiik + veel vinjaam ir jaaizrunaa pilnas ausis ar gaisiigo teemu - es tevi miilu vai arii es esmu dieva suutnis - so sleep with me. meitenes par kokteiljiem pulkvedii ir meitenes par kokteiljiem pulkvedii - uz klubu es un man liidziigie iet ar domu - shag 4 B52 or a glass of champagne - its kinda fine. meitenes par kokteiljiem mostly nav maatesmeitas, bet gan party animals, kam sex trijataa uz baara letes, kad pamazaak apmekleetaaju ir kinda ljoti pienjemams pasaakums. un godiigie, nekjiitrie klerki var tikai siekaloties un pasuutiit mazgadiigas maukjeles x2, lai noslaapeetu radushos erekciju, kas ieguuta no party girls izdariibaam.
tad, kad cilveeka sex partneri saak skaitiities desmitos, simtos, tuukstoshos, tad jau sex ar cilveekiem, kuri tev nepatiik gadaas. savukaart meitenes par kokteiliiti vai taas pashas maatesmeitas tomeer izveelaas vai vinjamm kniebties ar sviedrainu plikpauri boksershortos vai dievdienu baardinju neesaajosho neveiksminieku, kas piedaavaa iet uz maajaam pa briiviibas ielas viduci ar diviem riigas shampanieshiem rokaa.
ak jaa par misaaneem :)
nu misaanes izveelaas celju kaa tik pie naudas un respektaa panjemot attieciigo locekli mutee. taas kas nav misaanes wrx hard, un neguljaas apakshaa katram, kas piedaavaa paaugstinaajumu darbaa par lielaaku algu. its ok misaane no brain - only perfect body? then suck this!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?