agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2003-10-26 20:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:the verve - the drugs don't work

back to normal
doma bija aizbraukt nosvinēt man dzimeni un apraudzīt masīcas otro meitu, kurai jau gads (zane - patrīcija). neizpalika arī manas krustmeitas lindas apdāvināšana ar dāmīšu pričendāļiem un lādzīgais krustēvs agr iespieda meitenei rokās naudas zīmi lellēm. sūds! kādas tur lelles! izrādās linda mācās jau 4. nevis 2. klasē un krūtiņas viņai ir lielākas nekā manai otrajai draudzenei un viņas māsai kopā ņemot. ģenētiski modificētā lauku pārtika?
gt izrakājās pa manu skapi, izkasa kaudzes ar bildēm un nes/sega laiku kodu grāmatām un visādām citām bērnības fīčām. kāda sūds bērnība, nemaz tik sen tas nebija.
on the day two sāka snigt sniegs un viss izskatījās kā pasakā. īpaši vakarā. ar mani varētu pastaigāt pa piesnigušu mežu arī bez brendija/konjaka blašķītes. kaut vai tikai tāpēc, lai nav jāpērk vagons ar brendiju/konjaku.
tētis sadzērās visīti un sāka stāstīt savu interpretāciju par playstation2 un braukšanu ar ford sierra 2.3 diesel pa piesnigušu ceļu. grūti man arī viņu bija pārliecināt, ka viņš nav vēl opītis.
viss beidzās laimīgi un neviens pa tāfeli nedabūja - tāda izskatās apmēram 1/4 no mūsu paveiktā



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?