agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2003-03-25 19:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:mayday '97 vhs

gt jau kādu laiku tusē ar beibi, kas līdzīga ss hakim :) tas būtu sīkums, bet kā jau jūs zināt 2 nedēļas mums ir praktiski freedom no darba (ar tām pašām algām) un pa 2 dienām jau ir iztērēts tik daudz naudas, ka nosvīst pat klaburčūska. šodien izvalkājāmies pa rīgu (kārtējo reizi) un arī rīt valkāsimies, bet vakaru slēdzam ar cinzano (orange) un filipetti (orange) + ledus. viss ir kārtībā. tas nekas ka kaut kādā veikalā gt pazaudēja mana pulksteņa iepakojumu ar visu garantijas talonu. life goes up.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Grr..
(Anonīms)
2003-03-25 20:05 (saite)
1- Es neesmu nekads Hakis,bet gan Taisona_Meita,jeb Blatna Owca,ljoti draudziga,kura ir atkariga no Mo4iem,atruma un Muzikas,nu virie$i ari pa starpai..Hmm..
Oki! Gt..oi..hopsaa...pat samulsu ;)
Tad vel Respect mee..please Agressora Jaunskung!!
Sawadak! Es njemu airus talkaa!! Un tad bus ne tikai Auzas,bet gan Laux.. ! Oi..bljinss.. ka Blondine jau saku..pietiks..pati sew paspeju jau uzkrist uz nerwiem..fu..iedzeram labaak!!!!!! salejam..viiri un sievas :D

(Atbildēt uz šo)

he
(Anonīms)
2003-03-28 23:36 (saite)
dargais raxt autor, es gribeju precizet tavu textinju! hakis ebija vis SS(sapnjusala), bet gan F(fabrika)! paldies, ka uzklausijat! atta!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?